D&G ще правят парфюм... за бебета

6133
D&G ще правят парфюм... за бебета

Течащото дело за укриване на данъци явно не притеснява Долче и Габана, които са решили отново да напомнят за себе си. Италианските дизайнери планират да създадат парфюм за бебета на цена от 28 паунда за флакон, съобщават британски медии, цитирани от БГНЕС.

Той ще съдържа ароматите на цитрусови плодове, пъпеш и мед, които ще "обгръщат и милват всяко малко момче или момиче". Двамата моделиери били вдъхновени от "мекотата на бебешката кожа" и "свежестта на бебешкия дъх". Парфюмът ще бъде унисекс и няма да съдържа алкохол, за да не дразни бебешката кожа. Той вероятно ще бъде пуснат в продажба по-късно тази година на цена от 28 паунда за флакон от 50 ml.

Отново разследват Долче и Габана за укриване на 400 млн. евро

Следващата поява на Доменико Долче и Стефано Габана в италианската модна столица няма да е толкова блестяща, тъй като съдебната зала не...

Но родителски групи и парфюмеристи смятат, че това е ненужна екстравагантност, която по всяка вероятност няма да има особен успех. При представянето на продукта обаче Стефано Габана заяви: "Как е възможно бебетата да миришат още по-сладко? Миризмата, която обичайно свързваме с бебетата, просто ще бъде засилена с аромата на Долче и Габана".

Преди време редица други модни марки пуснаха парфюми за майки и бебета. Британската марка Burberry тоалетната вода Baby Touch, а Bulgary пусна аромата Petits et Mamans, предназначен за радостни и скъпоценни моменти за майката и детето.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com