Днес на екран излиза „Клетниците”

11558
Днес на екран излиза „Клетниците”

„Клетниците“ е филмова адаптация на любимата по целия свят сценична сензация, видяна от повече от 60 милиона зрители в 42 страни на 21 езика и все още превземаща бокс-офиса в своята 27-ма година на сцена.

Режисиран от спечелилия „Оскар“ за „Речта на краля“ Том Хупър, филмът по постановката на Камерън Макинтош е с участието на Хю Джакман, носителя на „Оскар“ Ръсел Кроу, Ан Хатауей и Еди Редмейн.

Джакман трупа килограми за новия Х-Men

Хю Джакман сваля и качва килограми, когато и както си поиска. За ролята си в „Клетниците” трябвало да бъде по-слаб, затова ...

Действието на „Клетниците“ се развива във Франция през 19 век и е завладяващ разказ за разбити мечти, несподелена любов, страст, саможертва и изкупление – извечното изпитание за оцеляването на човешкия дух. Джакман играе бившия каторжник Жан Валжан, преследван в продължение на десетилетия от безмилостния полицай Жавер /Кроу/, след като е нарушил режима на освободен затворник. Когато Валжан се съгласява да се грижи за малката Козет, дъщеря на фабричната работничка Фантин (Хатауей), животът им се променя завинаги.

Най-дълго показваният в света мюзикъл ще пренесе силата си на големия екран в завладяващата и зрелищна интерпретация на Том Хупър по епичния роман на Виктор Юго. С международните суперзвезди и обичани песни – сред които „Сънувах сън“, „Върни го у дома“, „Още един ден“ и „В самота“ – „Клетниците“, ще се прероди като невероятно филмово и музикално преживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно