Дневен хороскоп за 11 май

16885
Дневен хороскоп за 11 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще се чувствате най-добре в собствената ви компания. Шумът и глъчката ще са най-големите ви дразнители, затова ако не може да останете у дома ще бъдете извинени ако прекарате деня със слушалки, потопени в любимата ви музика.

Телец

Днес ще се опитат да ви натоварят с чужда отговорност. На всичкото отгоре дейността ще ви е непозната. Не че някой ще очаква вашия провал, но сега нямате нужда от това предизвикателство. Имате пълното право да откажете.

Близнаци

Далновидността ви днес ще е изключително развита. Размишлявайте върху всички важни аспекти в живота ви сега, защото погледът ви ще е обективен и безпристрастен. Запишете наблюденията си, за да са ви от помощ на един по-късен етап.

Рак

Днес ще имате хъса да промените нещата по ваш собствен вкус. Не очаквайте да се пренастроите веднага на вълната на промяната, но наистина ще сте способни на радикални действия, които отдавна трябваше да се случат.

Лъв

Кои са любимите десерти на зодия Телец

Представителите на зодия Телец са истински гастрономи. Те имат огромен апетит и знаят как да се наслаждават на храната. Независимо от т...

През този ден няма да има тайни за вас или по-скоро ще въздействате на хората така, че ще им е трудно да ви излъжат ето защо това е ден, в който трябва да зададете всички интересуващи ви въпроси и ще ви бъде отговорено правилно.

Дева

През този ден ще разберете, че ви е трудно да определите какво искате и точно затова се чувствате по този начин. Разпределете приоритетите и на хоризонта ще се проясни. Действайте с желанията си – едно по едно.

Везни

Това е ден, който е добре да прекарате в уединение. Повече от 2-3 души около вас ще предизвика чувство на дискомфорт затова се опитайте да останете у дома ви. Въздържайте се от посещението на масови мероприятия.

5-те зодии, които ще са най-щастливи до края на 2017 г.

Това са зодиите, на които ще се случат чудеса... в любовта, в личния живот, на работното място и във всяка друга сфера на живота им. Ет...

Скорпион

Използвайте градивно всяка минута на днешния ден. Дадено ви е да направите много. Резултатите ще са впечатляващи и дълготрайни. Грехота ще е да не се възползвате от шанса на деня.

Стрелец

Днес не вярвайте на думи. Може да се впечатлявате от факти, но всичко останало е прах в очите. Не се оставяйте да бъдете подлъгани, колкото и талантлив разказвач да имате срещу себе си.

Козирог

3-те зодии с най-голям шанс за НОВА връзка през лятото

Това са зодиите, за които  идва време за любов. Лятото ще откриете половинката си, с която най-накрая да сте щастливи. Рак Нека...

През този ден всеки ще вярва на всяка буквичка и думичка, която излезе от устата ви. Това може да използвате в своя полза, но само благородно. Не си позволявайте да манипулирате някого, ще ви излезе скъпо.

Водолей

Днес се опитайте да сте в добро настроение, тъй като партньорът ви ще е много чувствителен към всеки ваш жест или дума. Така рискувате и двамата да впаднете в една меланхолия, от която ще ви е трудно да излезете.

Риби

Днес в графика ви може да се вмъкне неочаквана задача. Не се опитвайте да я прехвърлите за друг ден. Сега ѝ е времето. Погрижете се за здравето си и променете начина си на хранене към по-добър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com