Дневен хороскоп за 2 май

15522
Дневен хороскоп за 2 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник се откажете от плановете си, свързани с половинката ви. Всъщност всичките ви планове ще претърпят промени, така че не се надявайте много на това, което си представяте.

Телец

Днес не оставяйте без отговори въпросите на любимия ви човек. Той ще има нужда от тях повече от всякога. Това дори не означава, че ще бъдат толкова сложни.

Близнаци

Ако се занимавате с творчество, днес е точния момент да съберете подходящ екип и да започнете проект, който отдавна сте си мислили. Вдъхновението ви ще е в изобилие.

Рак

Този вторник може да се събудите с мисълта, че сте сънували някой познат. Това означава, че на него му е нужно нещо или трябва да му върнете вещ или жест, които му дължите. Реванширайте се.

Лъв

През този ден всички около вас ще се чувстват превъзходно, но при вас положението ще малко по-различно. Опитайте се да намерите повод да се усмихнете, освен ако самите вие не сте решили, че нямате такъв.

Дева

През този ден не споделяйте сънищата си, ако искате те да станат реалност. Така може да развалите вълшебството им. Хубавите мечти трябва да се повтарят многократно, но не и на глас.

Везни

Този вторник ще е изпълнен с приятни емоции, които ще са свързани с представител на противоположният пол. Не си въобразявайте кой знае какво, за да бъдете приятно изненадани от развоя на нещата.

Какво правят мъжете, когато не се интересуват от вас, според зодиака им

Не си губете време с някой, който не се интересува от вас. Стои постоянно с телефон в ръка, почти не говори, оглежда се за други познат...

Скорпион

През този ден забравете за сандвичите, които ядете, когато сте на работа, а отидете на място, където ще можете да усетите вкуса на истинска храна. Сега за вас това ще е приоритет.

Стрелец

През този ден може да почувствате физическа слабост. Ако не се чувствате добре не отивайте на работа. Останете си у дома и се опитайте да си починете истински.

Козирог

Ето ги 5-те зодии, които са големите предатели на зодиака

На всеки се случва да предаде някого, но за тези зодии, предателството е в нормалния ход на нещата. Не е приятно да бъдеш предаден от ч...

През този ден заемете позицията на страничен наблюдател. Абстрахирайте се от инстинктите си и позволете на околните за малко да поемат главната роля. Не може все вие да сте в първите редици.

Водолей

През този ден ще бъдете буквално залети от всякакъв вид информация на различна тематика. Не може да си позволите да пропуснете нищо, така че си вземете нещо за писане.

Риби

Този вторник слънцето ще изгрее и на вашата улица. Много вероятно е това да се случи по най-неочаквания начин. Не си правете планове, оставете се на решението на Съдбата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com