Дневен хороскоп за 25 февруари

14440
Дневен хороскоп за 25 февруари

Овен

Тази събота в главата ви ще изникне идея, която веднага ще подчини всичките ви мисли и действия. Дори няма да ви се наложи да мислите, кой знае колко много. Всичко ще се случва от само себе си.

Телец

Много е вероятно днешният ден да ви сблъска със сплетни и клюки. Ще ви е трудно да спазите дистанция, но поне не заемайте страна.

Близнаци

Днес имате големи шансове да станете известни. Все пак имайте предвид, че славата е като нож с две остриета. От вас зависи, кое острие ще изберете и дали то ще работи за вас или против вас.

Рак

Тази събота за вас ще е най-добре за вас да запазите мнението си за себе си Ако дадете воля на чувствата си едва ли ще доставите удоволствие някому, а дори може да обидите някого.

Лъв

Тази събота може да ви обземе безпокойство. Това ще ви накара да се захванете с няколко неща едновременно. Не разпилявайте силите си, а се захванете с нещо, което ще е поне малко полезно.

Дева

Тази събота е подходяща за усамотение на някое тихо и приятно място с любимия си човек. Отидете в някой малък и приятен ресторант или си организирайте вечеря на свещи вкъщи.

Везни

През този ден остроумието ви, което ще заблести с всички цветове на дъгата ще ви помогне да преодолеете неразбирателствата с ваши близки. Само не се престаравайте, че може да преминете някоя граница.

Дневен хороскоп за 23 февруари

Овен Този четвъртък нещата може да се променят в последния момент. Бъдете готови за всякакви изненади. Възможно е да загубите пари, но...

Скорпион

Днес обичайните лица и предмети, които виждате едва ли ще разпалят въображението ви. Трябва ви нещо съвсем ново. Инстинктивно търсейки нещо ново, ще достигнете до резултати, които ще ви удивят.

Стрелец

Днес особено трябва да се гордеете със себе си, но и не трябва да забравяте, че почти всеки представител на човечеството мисли по същия начин за себе си и може би са прави. Днес ще трябва да намерите компромиса и амбициите си.

Козирог

Зодия Риби: Защо не можем без тях?

Днес кой ли не пише за астрология и информацията ни залива от всякъде. Така вече всички знаят, че последната - 12-та зодия Риби е най-н...

Днес всичките ви планове ще отидат по дяволите, но това само ще предизвика радост у вас. В този ден ще имате успехи във всичко, което е свързано с душевната сфера. Възползвайте се и ще бъдете щастливи.

Водолей

Колкото и да ви се струва нереално, сега е най-подходящия момент да направите някаква организация и да се забавлявате с близки и познати. Съществува голяма вероятност да не разберат идеята ви, но поне купонът ще бъде супер.

Риби

Днес ще изпитвате непреодомило желание за майтапи. Положете специални усилия обаче, по никакъв начин да не обидите жертвата на вашия хумор, защото това ще има неприятни последствия за отношенията ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно