Дневен хороскоп за 4 май

16649
Дневен хороскоп за 4 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък е важно да се разплатите с длъжниците си. Върнете всичко до последната стотинка, за да сте начисто. Ако имате обаче да връщате мили жестове, нещата ще са малко по-сложни. С повече желание ще се справите.

Телец

Не си мислете, че сте незаменими. Теоретично сигурно го знаете, но скоро ви предстои да го видите и в действие. Тогава вече няма да сте много сигурни,че сте били готови за тази истина.

Близнаци

Общуването е хубаво нещо, но наистина понякога е добре да подбираме хората, които ни заобикалят. Не се притеснявайте да орежете кръга около себе си и да оставите само най-ценните от тях.

Рак

Този четвъртък не бъдете прекалено откровени с другите, особено ако на вас ви спестяват цялата истина. Нито сте длъжни, нито трябва да бъдете по-добри от другите, нито пък да се доказвате.

Лъв

Този четвъртък се опитайте да си вземете повече почивка на обяд или да си тръгнете по-рано от офиса. Вечерта задължително си легнете по-рано. Нека здравословния ви комфорт бъде на първо място.

Дева

През този ден запазете идеите за намеренията си за себе си. Напълно възможно е много скоро да ви хрумнат коренно различни идеи, които ще ви е трудно да обясните, ако вече сте споделили първите.

Везни

Днес не се сърдете на близък приятел, че е реагирал прекалено емоционално. На всеки се случва и вие самите не сте изключение. Бъдете сигурни, че на вас е прощавано вече няколко пъти.

Какво правят мъжете, когато не се интересуват от вас, според зодиака им

Не си губете време с някой, който не се интересува от вас. Стои постоянно с телефон в ръка, почти не говори, оглежда се за други познат...

Скорпион

Днес бъдете напълно откровени, каквото и да ви коства това. Дори най-малката лъжа, може да бъде разрушителна за отношенията ви с човек, когото уважавате от дълги години.

Стрелец

През този ден не поглеждайте към миналото. Каквото сте научили като опит – научи ли сте. Сега вече трябва да продължите напред, но се опитайте да не допускате същите грешки.

Козирог

Ето ги 5-те зодии, които са големите предатели на зодиака

На всеки се случва да предаде някого, но за тези зодии, предателството е в нормалния ход на нещата. Не е приятно да бъдеш предаден от ч...

Опитайте се да прекарате по-голямата част от деня навън. Въздухът, движението и слънцето ще направят чудеса със съзнанието ви, което сега трябва да е чисто. Ако не сте сигурни, че взимате най-доброто решение се обадете на приятел.

Водолей

Първата част на деня ще бъде по-добрата така че важните неща започнете още от сутринта. С напредването на времето ви ще ставате все по-разсеяни, което е напълно нормално, а за вас – още повече.

Риби

През този ден плановете ви може да претърпят промяна. Идеята ще бъде само ваша. Все пак помислете дали всичко трябва да се променя в последния момент, особено ако са въвлечени и други хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...