Дневен хороскоп за 6 януари

8284
Дневен хороскоп за 6 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Фантазията ви днес ще е повече. Това ще е страхотно за интимния ви живот, така че не се свенете. Употребата на алкохол ви е противопоказна.

Телец

Денят няма да ви остави да скучаете. За да сте сигурни, че ще прекарате добре заложете на съвместни дейности с половинката ви. Денят е благоприятен за изхвърляне на ненужни вещи.

Близнаци

Очакват ви интересни хрумвания за постигане на ваше лично желание. Ще се убедите, че знания, които до момента сте считали за ненужни сега може да са ви от полза.

Рак

Денят ще е изключително наситен на положителни събития за вас. Единственото условие, което трябва да спазите е да сте стъпили здраво на земята и да не се отнасяте в илюзиите си.

Лъв

Денят е благоприятен за създаването на красиви спомени с партньора ви. Не се колебайте да му споделите всички чувства и емоции, които ви изпълват.

Това са зодиите, които ще се справят с голямо предизвикателство през януари!

Какво се случва в живота на всяка зодия винаги е много различно и зависи от разположенията на планетите. Всички енергии си влияят и се ...

Дева

Денят е подходящ за постигането на трезва равносметка . Сега имате нужда повече от хладнокръвие. Емоциите оставете за друго време.

Везни

Денят обещава изобилие от положителни събития за вас. Личните ви стремежи и емоциите ще са в пълен синхрон. Сега може да си дадете ясна сметка за целите си и начините, по които да ги постигнете.

Месечен хороскоп за януари 2018 г.

Овен През първия месец от Новата година е добро време за довършване на останала работа от изминалата година. През първите две седмици ...

Скорпион

Денят ще е натоварен с преживявания в различни житейски сфери. Съберете сили да издържите напрежението. После дълго време ще може да си почивате необезпокоявани от нищо.

Стрелец

През този ден ще имате енергия за два, че и трима души. Важно е да държите юздите здраво, защото излишък от емоции може да прерасне в опасна агресия от ваша страна към другите.

Козирог

Мастните тъкани помагат срещу инфекциите

Учени от САЩ проведоха серия експерименти,които показват,че мастните тъкани в организма съдържат специфични имунни клетки, които са нео...

През този ден имате заслуженото право да се посветите единствено на дейности, които са ви приятни. Времето е такова, че на никой от семейството вашето отсъствие няма да направи впечатление.

Водолей

Денят е добър за обмислянето на тактики за действие. Умът ви ще е по-ясен, а реакциите – бързи. Използвайте тези предимства.

Риби

Очаква ви активен ден, в който може да бъдете по-активни от обикновено. Ще бъдете търсена и желана компания. Крайните емоции може да ви навредят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За какво най-много съжаляват хората на средна възраст?

Храни, които НИКОГА не трябва да давате на котките

Защо яйцата за закуска са най-полезни?

Не само досаден плевел: Неочаквани ползи от глухарчето

Какво може да предизвика отвращение към месото?

Съпругата ми се оказа мъж: Младоженец с ужасяващо разкритие след 12 дни брак (ВИДЕО)

Как никога да не закъснявате: 8 прости съвета, които вършат чудеса

Развалена вечеря: 6 основни грешки при готвене на пюре, които всеки допуска

Подлудява ви: Най-красивият цвят на очите, който харесват абсолютно всички хора

9 неща, които развалят здравето ви (има ги във всеки дом)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com