Дневен хороскоп за 7 септември

12919
Дневен хороскоп за 7 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Първият работен ден на тази седмица напълно естествено няма да сте в настроение. Лошото е, че повечето от околните също ще са сърдити. Пестете думите си, за да не се получи излишен конфликт.

Телец

Денят е подходящ за довършването на преговори или разговори, които са били прекъснати по някаква причина. Сега ще видите много повече аспекти от ситуацията и ще може да реагирате по-адекватно. Подписването на документи, обаче, отложете за по-късен момент.

Близнаци

Ако днес изпитвате неистово желание да прекрачите границите много добре си дайте сметка дали ще може да понесете и да се справите с последиците. Фиксирането ви в желанието ви кара да забравите за някои други важни аспекти от живота ви.

Рак

Денят ще е успешен за онези от вас, които нямат никакви очаквания. Така радостта от случващото се ще е още по-голяма. Не забравяйте да споделите емоциите си с половинката ви.

Лъв

Денят може да започне с недоразумение от сутринта. Към обяд обаче всичко ще се синхронизира. Задачата ви е да издържите до тогава без да изпускате нервите си. Вечерта обещава да е божествена.

Дева

Тази сряда ще ви е трудно да се адаптирате към работната среда и това е напълно нормално. Ако сте от онези представители на знака, които са рожденици може и да се измъкнете от по-голямата част от служебните си задължения.

Везни

Денят ще бъде много шарен и запомнящ се. Сега смяната на настроението ви може да бъде напълно оправдана, остава само да съвпада със ситуацията и всичко ще бъде наред! Вечерта се пригответе за дълъг разговор с роднини.

Скорпион

3-те зодии, които ще имат нова любов тази есен

Есента е чудесен сезон за нови запознанства и нова любов. Време, в което все повече ти се иска да си бъдеш у дома и да споделяш моменти...

Денят ще ви донесе подарък . Не очаквайте нещо материално макар че на един по-късен етап може да ви донесе и материални дивиденти. Сега е важно да реагирате със сърцето си и да отвърнете подобаващо на жеста.

Стрелец

Денят няма да ви завари в най-доброто ви настроение. Бъдете внимателни в общуването. Възможно е да се присетите за стара обида и да потърсите сметка. Това ще бъде напълно излишно и само ще ви създаде главоболия.

Козирог

Денят обещава много нови възможности. Хванете вълната и се пригответе за хубавите неща, които ви предстоят . Няма да ви е лесно, но ще си заслужава. Вечерта напълно заслужено може да се поглезите в любимото си заведение.

Седмичен хороскоп за 12-18 декември

Овен Новата седмица започва с предизвикателства за знака Овен. Почивните дни няма да ви дадат възможност да осъществите замисленото и ...

Водолей

Когато животът ви затваря една врата, той със сигурност отваря друга. Само трябва да се огледате и да я намерите. Ключът е във вас. Отваряйте смело.

Риби

Денят ще бъде много динамичен. Очакват ви доста ситуации, в които ще трябва да покажете гъвкавост. Не се опитвайте да се измъкнете, а да се впишете в тях.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com