Дневен хороскоп за 9 май

14448
Дневен хороскоп за 9 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник си отваряйте очите на четири. Поредицата дълги почивни дни ви е извадила от форма и вътрешния протест срещу реда е по-силен от всякога. Всъщност имате шанс да промените нещата.

Телец

Този вторник няма да ви донесе кой знае какви изненади. Някои от вас са рожденици и са щастливи да разберат колко много хора са се сетили за празника им. В бъдеще не забравяйте и вие техния.

Близнаци

Език мой- враг мой. Това с пълна сила ще важи за вас днес. Не изказвайте мнение, което не са ви търсили. Още по-малко го налагайте. Това ще отблъсне дори вашите съмишленици.

Рак

Този вторник ще получите шанс за изява. Не пропускайте възможността да покажете уменията си. Никой няма да си помисли, че се перчите, така че забравете за това притеснение.

Лъв

Този понеделнишки вторник ще имате повече настроение от обикновено. Така ще откриете, че когато действате по-лежерно нещата не само, че се получават по-добре, но и не се натоварвате толкова. Прилагайте метода по-често.

Дева

През този ден ще откриете подкрепа от човек, за когото не сте предполагали, че може да е на вашето мнение, камо ли на ваша страна. Това ще ви е урок да не бързате с изводите си за хората. Ще спечелите верен приятел.

Везни

Красотата отвън е хубаво нещо, но не стига. Днес се обърнете към това, което се крие в душата ви. Дайте му поле за изява и ще впечатлите мнозина с качествата си.

4-мата професионални свалячи на зодиака

Стойте отстрани и просто наблюдавайте магията им. Могат да ви заслепят с усмивка или със секси намигване. Каквото и да направят, омайва...

Скорпион

Този вторник няма да ви остави да си поемете въздух, но всичките ви действия ще са сериозна инвестиция за бъдещите ви успехи. Така че не се жалете и нека крайната цел да е все пред очите ви.

Стрелец

Многото приказки не са помогнали особено никому. С действията, обаче нещата стоят другояче. Ако искате да получите нещо дайте пример със себе си и с това, че сте готови да дадете.

Козирог

5-те големи деца на зодиака, които никога няма да порастнат

Наистина трябва да порастнете. Трудните избори на възрастните и ежедневната работа не ви допадат особено, но е време и вие да поемете п...

Обещанията са едно, желанието друго, а възможността да се изпълнят трето. Рискувате да дадете прекалено много надежда на някого, но ресурсите ви сега не позволяват да осъществите намеренията си, колкото и благородни да са те.

Водолей

Хубавите новини ще валят една след друга. Те обаче не означават, че сте приключили с отговорностите си в дадена сфера. Едва в началото на пътя сте и имате още много да направите, за да получите и следващите добри новини.

Риби

Денят ще постави ново предизвикателство пред вас. Не си помисляйте и за секунда, че няма да може да се справите. Единственото, което ще ви спира ще е притеснението ви. Без него задачата ви ще е като детска игра.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com