Доста вярват: Внимавайте с лошите думи - лесно ще изплашите късмета си

1930
Доста вярват: Внимавайте с лошите думи - лесно ще изплашите късмета си
Снимка: iStock/Guliver

Негативността във всяка своя проява е изключително опасна. Много хора не придават значение и внимание на думите, въпреки че е необходимо всеки от нас да прави това. Дори мислите са способни да променят живота към добро или лошо, да не говорим за думите. В това вярват немалко хора.

Формиране на вредни нагласи

Когато някой ни каже „не можеш да го направиш“ или „щастието не съществува“, ние първо се замисляме за това, а след това, повтаряйки подобни фрази, постепенно започваме да вярваме в тях. Това е много опасно, защото води до формирането на токсични нагласи – мисли, които не можем просто да вземем и изхвърлим от главите си, смятат доста хора.

Ето защо е важно да следите не само какво казвате вие ​​самите, но и какво ви казват другите хора. Ако не обърнете внимание на това, техните вредни нагласи ще ви бъдат предадени посредством думите. Това е като вирус, който е изключително опасен. Предава се невидимо и почти не се усеща, защото вирусните програми на съзнанието се формират повече от един ден - така мислят по-суеверните.

Нарушаване на комуникацията с центъра на изобилието на Вселената

Вселената винаги следи какво и как казваме. Ако произнасяте опасни фрази и думи като „Мразя“, „Винаги нямам късмет“, „Аз съм губещ“, това прекъсва връзката ви с Вселената. Вселената иска да ни помогне, но за това е важно да казваме такива фрази, които потвърждават и провокират това - например: „Обичам живота“, „Винаги имам късмет“ и т.н. Познато Ви звучи, нали - особено ако гледате определени телевизии!

Всеки път, когато произнесете негативна фраза или дума, вие се лишавате от възможността да вземете нещо добро от Вселената. Ако произнасяте лоши думи и фрази, тогава в живота ви има по-малко късмет, отколкото би могло да бъде, или изобщо няма. Добавка от телевизионния опит, за който споменахме параграф по-горе.

Как да спрем да казваме думи и фрази, които плашат щастието и късмета

За да прогоните вредните думи от речта си, трябва да станете по-осъзнати. Вниманието е нужно, за да разберете за какво живеете в момента, какво целите и какво искате. Непрекъснато трябва да сте наясно къде се намирате, какво говорите, какво правите, какви чувства и емоции преобладават в момента и как да ги изразите правилно. Не че е възможно непрекъснато да си все нащрек ...

Светът е полудял и живее на твърде бързи обороти. За да развиете осъзнатост, трябва да забавите темпото. Необходимо е периодично да медитирате. Този навик трябва да се практикува ежедневно. Отделете време сутрин и вечер за пълно потапяне в съзнанието си. В идеалния случай го правете сутрин, когато главата ви не е пълна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

12 начина, по които съдебните психиатри разпознават психопатите

Откъде извира река Места?

Как да научим кучето да не лае по всеки?

Експерт отговори на въпроса защо жените наистина се нуждаят от секс (18+)

Притча, която отговаря на въпроса: Какво искат жените?

Любимо стихотворение от Дамян Дамянов

Любовен съвет за всяка зодия за 17 май 2024

Таро хороскоп за 17 май 2024

Хитрина, с която ще вечеряте обилно без да напълнеете

За тези зодии победата е по-важна от всичко друго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com