Дребните детайли, които мъжете забелязват в жените

4451
Дребните детайли, които мъжете забелязват в жените
Снимка: iStock/Guliver

Смята се, че мъжете не обръщат внимание на дребните детайли и забелязват само нещата на повърхността. Факт е, че те виждат някои незначителни на пръв поглед детайли, за които жените дори не подозират. Ето някои от тях:

Изражение на лицето
Абсолютно погрешно е да се мисли, че мъжете не четат емоции: по време на еволюцията всички хора придобиват способността да различават приятелите от враговете. Мъжете виждат не само такива очевидни сигнали като сълзи или усмивка. Те разчитат още липсата на искреност в студените очи или лекото разочарование от присвитите устни. Умението за разчитане на лицата им дава възможност да разберат какво иска жената, преди тя самата да го осъзнае. 

Уважаеми жени, НИКОГА не се влюбвайте в тези 5 типа мъже

Ако изпитвате затруднения с откриването на правилната половинка и не ви върви в любовта, то най-вероятно винаги избирате от типовете мъ...

Предпочитания цвят на дрехите
Този трик е много прост. Всеки знае, че цветовете отразяват нашето настроение, емоции и апетит по различен начин. Червеното символизира енергия и страст, черното разкрива елегантност, скромност, розовото показва топлина и нежност. Когато жената избира определен цвят при среща, тя изпраща подсъзнателни сигнали за своето настроение за вечерта и най-вероятно партньорът й интуитивно го усеща. 

Пее ли под душа или не
Когато сме под душа, ние сме сами. Спокойни сме и не се срамуваме. Нивото на стрес намалява и мозъкът ни започва да произвежда допамин, който води до чувство на удоволствие. В такива моменти ни се приисква да пеем. Всъщност това поведение ни помага да се “рестартираме” и да релаксираме, дори да знаем, че има някой вкъщи. Това е полезно, защото, ако усещаме, че не можем да разкриваме емоциите си дълго време, това може да повлияе на нашата психика, да доведе до стрес, раздразнение и спорове. Затова не е изненада, че мъжете обръщат внимание на това, защото така разбират за характера и настроението на своята партньорка, което ще им помогне в бъдещата връзка.

Стила на съобщенията /чатовете/
Само най-смелите от нас спокойно демонстрират емоциите си и открито говорят за чувствата си. Повечето хора /особено тези, които са склонни да правят намеци/ се опитват да го правят без контакт с очи. Чатенето е начин жените да разкрият истинските си чувства и затова в писането са по-искрени, а мъжете знаят това. 

Какво питие предпочита
Бяло вина и морска храна, джин и тоник с приятели, червено вино, когато е стресирана. Предпочитаното питие, както храната и дрехите, говорят много за един човек. Някои мъже обръщат внимание на питието, за да знаят какво да поръчат, а други гадаят за настроението по любимата напитка. Мъжете също забелязват дали дамата пие заради вкуса и удоволствието или е пристрастена към него.

Кои са най-успешните мъже според зодията

Способността изгодно да обменя своите знания и умения за пари е присъща на човек от раждането - астролозите са убедени в това. Те вярва...

Дрехите, с които иска да впечатли
Да, мъжете забелязват дрехите. Те не обръщат внимание на марките, новите колекции или цената. За тях е важно усещането за елегантност, стил и сексапил. По дрехите се разчита и специалното внимание, което една жена изпитва към партньора. Ако отива на среща с шармантна рокля и специална прическа, най-вероятно иска да впечатли мъжа. Ако излиза с небрежно облекло и обичайна прическа, това е лош знак. Дрехите разкриват и нейната увереност. Ако изглежда страхотно, но се притеснява и трепери като листо, няма да направи добро впечатление. Ако се чувства спокойно и не полага усилия да впечатли мъжа, а просто  се забавлява, е добър сигнал.

Яде ли много месо
Обикновено на среща жените предпочитат салата. От една страна, те се страхуват да не направят впечатление, че са лакоми и ядат много. От друга страна, искат да се представят като грижещи се за здравето и фигурата си. В действителност такова поведение има обратен ефект. Жени, които ядат салати, изглеждат плахи и неуверени и, съответно, по-малко атрактивни от тези, които си поръчват пържола. Разбира се, това не означава, че жената трябва да си поръчва мазна храна, само за да впечатли мъжете. Просто трябва да помни, че може да яде каквото иска и да се отпусне.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com