Ето как да забавлявате домашния си любимец, докато сте на работа

1804
Ето как да забавлявате домашния си любимец, докато сте на работа
Снимка: James Smith / Pixabay

Направете сутрините забавни

Когато тръгвате за работа всеки ден, най-добрият ви приятел за гушкане определено ви липсва и как да запълните това време със забавни, здравословни дейности е едно от нещата, които вашето куче иска да знаете. С приблизително половината от домакинствата, които броят кучетата като членове на семейството, според скорошно проучване на Американската асоциация за домашни любимци (и общо 84,9 милиона домакинства в Америка, притежаващи домашни любимци, включително котки, риби и птици), това е много изгубено време за обич, лакомства и забавление. Продукти като играчките за дъвчене на кучета крият любимите здравословни лакомства на вашето кученце в удобен за кучета пъзел с форма на кокал, за да го държат ангажирано, развълнувано, мотивирано и без да скача върху любимите ви мебели.

Защо кучето ви лае срещу прахосмукачката? Ето как да спре

Този нов хак за рециклиране = часове време за дъвчене

Ако кучето ви е склонно да дъвче всичко, което се вижда, докато ви няма, пазете краката на дивана си в безопасност като ги облицовате с рециклирана гумена бутилка.

Прекомерното дъвчене може да бъде признак на депресия на кучето и предлагането на здравословна играчка за дъвчене всъщност може да помогне за намаляване на тревожността на вашето кученце, докато сте на работа.

Опасностите вкъщи за домашния ви любимец – част 1

Цветя и растения Лилии Въпреки че може да са красиви, лилиите са едно от най-отровните растения за котките. Имайте предвид симптомите...

Тихо бягство, докато ви няма

Котките са известни с това, че дремят и да дадете на вашите скъпи котешки приятели 5-етажен двуетажен апартамент (играчка за катерене с приспособления за спане и драскане) е лесният начин да ги уведомите, че са обичани през целия ден. Те ще си почиват, играят, драскат и мъркат по пътя си към забавлението благодарение на здравата конструкция, множество нива и четири включени играчки за котки.

Хвърлянето на топка

Разбира се, да играете на „хвани топката“ е страхотно занимание за вас и вашия космат приятел, което да правите заедно, но дори когато се трудите на бюрото си или извършвате други човешки задължения, любимото ви кученце може да дъвче, преследва и играе с любимата си топка. Изберете универсална топка, която да му се изплъзва лесно. Така то ще задържи интереса си върху нейното „преследване“ за по-дълго.

Мозъчните закачки не са само за хората

Хранителният режим може да удължи живота на възрастния ви домашен любимец

Домашните любимци също остаряват като хората и подобно на тях страдат от различни остри и хронични заболявания, свързани с възрастта &n...

Ако мислите, че само хората харесват мозъчни закачки, помислете отново. Котешкото познание е истинско, дълбоко и непрекъснато развиващо се. Това означава, че мозъчните игри са важни и да държите ума им зает с интерактивния пъзел за когнитивно обучение.

Не пропускайте ТЕЗИ симптоми, които могат да застрашат котката ви

Направете миенето на зъби по-приятно

Ако се борите с кучето си ежедневно за денталната му хигиена и се оказва почти невъзможна задача, не сте сами. Здравословните играчки за дъвчене и грижата за зъбите могат да поддържат свежия дъх на вашия домашен любимец, да осигурят часове забавление и да пазят всички други много дъвчащи неща в дома ви в безопасност, когато сте на работа.

Напомнете им за най-естествените им инстинкти

Котките са родени ловци, поради което играчките, вдъхновени от лова, са най-естествените възможности за забавление дори за най-сладките малки котенца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com