Ето как отслабват различните зодии

16069
Ето как отслабват различните зодии
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всяка зодия отговаря на определена диета, твърдят астролози. Ето защо, ще бъде полезно да разберете какви диетични и хранителни навици са ви предопределили звездите.

Овен

Овните пропускат храненията и след това да се натъпчат порядъчно. В резултат на това, те лесно наддават на килограми. Овните да не консумират солено и пикантно, алкохол и дори кафе и чай. Под забрана е и пържено тъмно месо. Но рибата и зърнените храни, зеленчуците, сиренето, изварата и плодовете, особено с витамин С са добри за тях.

Телец

Телецът има бавен метаболизъм, но отличен апетит. Оттук и допълнителното тегло. Звездите им препоръчват да се откажат от печеното и сладките, а вместо това наблегнат на риба и постно месо, зеленчукови салати, яхнии, зеленчуци на пара и водорасли.

Близнаци

Близнаците заоради постоянен стрес ядат много мазно, сладко и също пият алкохол. Вместо това е по-добре да ядат зеле, картофи, патладжан, риба, постно месо и птици, ядки и сирене, за да поддържат нивата на калций.

Рак

Храносмилателната им система е особено слаба, така че в диетата им не трябва да има сладкиши, както и сурови зеленчуци и плодове, тъй като те предизвикват ферментация в червата. За Раците са препоръчителни зърнени храни, супи, бяло птиче месо и ферментирали млечни продукти.

Лъв

ТОП 5 на методите за отслабване с удоволствие

Диетолозите настоятелно препоръчват да се откажете от строгите методи за сваляне на излишните килограми: това е изпълнено с депресия и ...

Лъвът е предразположен към преяждане. Това причинява проблеми със сърцето, кръвоносните съдове, стомаха и щитовидната жлеза. За Лъва е категорично забранено всичко мазно, пържено, солено и сладко. В диетата трябва да се включат храни с калий и магнезий - патладжан, целина, сушени кайсии, елда, соя, овесени ядки, какао.

Дева

Девите не трябва да ядат консерви, сладкиши и пушени меса. Вместо това, в менюто трябва да добавите задушени зеленчуци, млечни продукти, зърнени храни с растителни масла - маслини, грозде и др. Особено се препоръчват зеленчуци, съдържащи много фибри.

Везни

Везните обичат солените храни, които могат да увредят бъбреците. Затова те трябва да се откажат от пушеното месо и маринованите храни. Препоръчителна е консумацията на зеленчуци, постно месо, птици, морски дарове, салата, цвекло с моркови, плодове.

Вижте тук защо не отслабвате, въпреки многобройни опити

Чудите ли се защо след всички опити да свалите килограми, си стоите на едно тегло или с пренебрежима разлика? Тук ще ви разкрием някол...

Скорпион

Скорпионите не могат да ядат през целия ден, а през нощта могат да ядат преяждане. Диетата трябва да включва риба и морски дарове, цвекло със зеле и моркови, лук и чушки, тиква и зеле, ябълки и цитрусови плодове, богати на витамини С и група В.

Стрелец

Стрелецът трябва да се откаже от алкохола, пушени меса, кисели краставички и сладкиши. Препоръчват се соя, леща, грах с боб и зеленчуци с билки - салати, копър, магданоз, зеле, аспержи.

Козирог

Най-добрите хранителни добавки за отслабване

Що се отнася до загуба не тегло, знаете какво трябва да правите - яжте здравословно и спортувайте. И докато всякакви детокс напитки, пл...

Козирозите имат слаб метаболизъм, така че често им се налага да се справят с наднорменото тегло. Нужни са анасон, мента, босилек, карамфил с индийско орехче. По-добре е да изберете лека храна: млечни продукти, постно месо, зеленчуци и плодове.

Водолей

Вместо шоколадови блокчета и сладкиши е по-добре да използват нарове, ябълки, круши, диня и пъпеш, зеленчуци - цвекло, моркови, патладжани, зеле и други.

Риби

Препоръчват се грозде, стафиди, просо каша, шипки, дюля, минерална вода, слънчогледови семки и сезонни зеленчуци. Също така, Рибите трябва да преминат към разделно хранене, така че фигурата да е в ред.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...