Ето какво да направите, когато хванете мъжа в изневяра

8650
Ето какво да направите, когато хванете мъжа в изневяра
Снимка: iStock/Guliver

С течение на времето настъпват промени в взаимоотношенията между двама души и поради ред причини единият може да реши да поеме по друг път, скрит от половинката си. Разбира се, ако не сте склонни да простите, най-добрият вариант е раздялата, но все пак някои специалисти по семейните въпроси дават полезни съвети на измамените съпруги. Ето и няколко от тях, които да направите преди да напуснете мъжът кръшкач:

Погрижете се за външния си вид

Вместо вкъщи той винаги да ви намира със старата пижама и разрошената коса, започнете да се гласите без причина и го посрещайте така сякаш всеки момент ще излезете на парти. Обличайте се секси, гримирайте се и бъдете в добро настроение - изненадайте го със своята самоувереност.

Не правете скандали

Колкото и доводи да имате за това да създадете невероятен скандал, недейте. Посрещайте го равнодушно, не спорете с него и избягвайте да мрънкате. В повечето случаи мъжете намират любовници, защото те ги засипват с комплименти, дават им нужното спокойствие и не се занимават със семейни проблеми. 

Тази ИЗНЕВЯРА се смята за най-опасната

Интересувайте се от него

Не забравяйте да попитате мъжа си след работа как е минал денят му днес, как се чувства, има ли нещо, което го тревожи - изслушвайте го и показвайте интерес към делата му. Правете му неочаквани комплименти, утешавайте го, глезете го с любими ястия и напитки. Повярвайте, че мъжът няма да сподели комплексите си на новата любовница, защото пред нея иска да се представи в най-добрата си светлина. А вие сте жената, която го познава най-добре и сте неговият “отдушник” - трябва да му покажете обаче, че наистина ви е грижа за това как се чувства той.

Не забравяйте и интимностите

Мъжът започва да търси нещата, които му липсват вкъщи, на други места. Така че дори и да имате съмнения, че ви изневерява - не му отказвайте, а дори поемайте инициативата. Язвителни коментари от типа на “Някоя друга няма да ти откаже” само ще влошат ситуацията между вас двамата. А и няма да промените нищо по този начин - много е вероятно дори той да отиде на друго място и да получи исканото. Вземете връзката си в ръце и покажете на мъжа си, че не сте забравили как се прави. Овладейте ситуацията, докато той дори не предполага какви са вашите намерения. Може да спасите брака си, ако се стремите към това, или пък да дадете урок на мъжа си и да му покажете какво ще изгуби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com