Ето какво първо забелязва стюардесата във вас

9296
Ето какво първо забелязва стюардесата във вас
Снимка: iStock/Guliver

Ще бъдете изненадани от това колко много стюардесата може да научи за вас, просто като ви поздрави на вратата.

Хората летят по най-различни причини, което означава, че техните настроения, техните очаквания и багаж ще се различават значително. Тези дни, с ограничените въздушни пътувания поради глобалната пандемия, простото действие на летене придоби съвсем различен облик, с нови правила, привидно странни неща, забранени от самолети, и въпроси относно съществуващите политики (като например дали можете носете храна в самолета).

Тайните на стюардесата - 5 трикчета за красота

Стюардесите винаги са били смятани за еталон за женственост и красота. Високи, нежни дами с елегантни прически и изтънчен грим, те са о...

Какво никога не се слага в багажа преди полет?

Стюардесите са експерти по всеки аспект на въздушното пътуване. Те знаят какво да търсят, какво задейства алармата и как да се справят с различни ситуации в даден момент. Техните задължения се развиват и работата в тази среда е съвсем нова игра за тях. Веднага щом стъпите в самолета, можете да се обзаложите, че те правят бързи наблюдения – това е едно от нещата, които вашата стюардеса няма да покаже.

Приятелски настроени ли сте

Когато стъпите в самолета, обикновено излъчвате определен вид енергия и стюардесите са в специална позиция, за да го наблюдават, тъй като обикновено посрещат пътниците в самолета. „Ако поздравяваме на вратата, забелязваме дали ни потвърждават с усмивка или отговорен здравей“, казва Авалон Иризари, стюардеса за American Airlines. И не е изненадващо, че ако им върнете поздрава, автоматично ще направите по-добро впечатление.

Какво носите и как сте облечени

Стюардеса разкри дали правят секс с пилотите

Cтюaрдecaтa oт aвиoкoмпaниятa Еmirаtеs Хaнa, кoятo ce прeмecти в Дубaй, oтгoвoри нa прoфилa cи в Instаgrаm нa нaй-глупaвитe въпрocи нa ...

Ако забележите, че стюардеса ви сканира нагоре-надолу, има вероятност да наблюдава избора ви на дрехи и аксесоари. Когато седите с часове в самолет, е интересно да видите хора, които носят обувки на токове и изискани дрехи, които изглеждат неудобни и невъзможни за събличане, когато трябва да отидете до тоалетната.

Разбира се, в днешно време, ако не носите маска или я носите неправилно, вероятно незабавно ще вкарате стюардесите в готовност.

Стюардесите също са много наясно какво носите, като обръщат внимание на това колко чанти имате и колко са големи. Една от причините за това внимание към детайлите е да се гарантира, че пътниците се придържат към правилата на самолета. Стюардесите са последната линия на защита срещу пътници, които може да се опитат да се качат на самолет с багаж, твърде голям, за да бъде ръчен багаж.

Стюардесите обръщат внимание и пътниците да са постоянно обути, защото знаят, че подът не се почиства. От особена важност е да се придържате към обувки или поне джапанки в тоалетните.

Не е за вярване какви са изискванията, за да станете стюардеса

Всички си мислят, че да станеш стюардеса е лесно и след това само се разхождаш около пътниците и се усмихваш любезно. Действително стюа...

Стюардесите също търсят всеки, който може да се нуждае от допълнителна помощ, като бебета, възрастни хора или някой с нараняване. Те също така са наясно с пътници, които нямат очевидни нужди, но все пак искат внимание.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com