Ето кои са зодиите най-добри любовници

32964
Ето кои са зодиите най-добри любовници
Снимка: Istock/Guliver

Зодията говори много,освен за характера на човек, но и за неговото перверзно отношение. За да откриете подходящия партньор с когото да получите мръснишки, нестандартен секс и да изживеете силни и незабравими страсти вижте кои са най-точните зодии за тази цел.

Близнаци: Ако искате да изживеете какви ли не приключения в секса опитайте със зодия Близнаци. Те са хора, за които секса означава едва ли не всичко. Бързо им омръзва, но за да ги спечелите обратно в леглото измислете нещо ново, обичат новите пози, различното. С тях никога няма да ви е скучно в секса. Ще го правите навсякъде, по всяко време и във всякакви пози.

Стрелец: Стрелеца има дух на освободен човек. За него свободата е най-важното нещо на света. те са готови да се борят със зъби и нокти, ако някой дръзне да я застраши. Представителите на този зодиакален знак имат голямо въображение и нямат никакви ограничения в секса. Обичат да го правят на различни места, ако може и публични. Нямат никакви задръжки и всяка нова поза е попълнение в любовната им игра. Експериментират постоянно и на моменти решават да погледат порно по време на секс, това ги зарежда.

Лъв: Като типични царе, лъвовете са голям пожар в леглото. Те обичат игрички от рода на “Аз съм царя, а ти царицата“. Садо-мазо в леглото е характерно за тях, смяната на роли също. За да бъде обстановката възбуждаща и на място, обичат стаята да бъде с огледала. По този начин се чувстват велики, наблюдавайки това свое величие в огледалото. Така могат да те пратят на седмото небе и да ти осигурят незабравими палави моменти. Сексът с тях винаги е на ниво и те ще направят всичко възможно да го помниш дълго време.

Дева: Колкото и мирни и спокойни да изглеждат Девите също имат доста мръснишко подсъзнание. Могат такива идеи да ви пуснат в главата, че да се чудите кое най-напред. Готови са да влязат във всяка една роля за да подобрят и направят секса прекрасен. Те са грижовни по природа и ще направят всичко възможно партньора им да се чувства добре.

Скорпион: Ако никога не сте получавали плавен и продължителен оргазъм то задължително пробвайте със зодия Скорпион. Те са уникално страстни и харесват закачки,секс игри. Нестандартните места и пози са типични за тях. Може да изглеждат студени хора,но бъдете сигурни,че под студенината се крие страхотно мръсно подсъзнание, което ще ви гарантира зашеметяващо сексуално преживяване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Как се пише: убедително или обедително?
Как се пише: убедително или обедително?

Думата се изписва правилно по следния начин - убедително, също и убедителен, убедителна, убедителни. Как се пише: обяснение или обеснение? Примери:  Моят...