Големият хороскоп за месец март. Какво ви очаква и от какво да се пазите? – част първа

24241
Големият хороскоп за месец март. Какво ви очаква и от какво да се пазите? – част първа
Снимка: Voltordu / Pixabay

Месецът е белязан от страшна война и още по-страшно разделение между хората и народите. Какво ще ви донесе той, от какво да се пазите и какво ви очаква, прочетете в хороскопа ни.

Овен

Непримирими, борбени, често войнствено настроени, овните този месец трябва да се пазят от избуяване на агресивното им поведение и да се опитат да запазят спокойствие. Ако не овладеят себе си и не сдържат гнева си, възможно е да си създадат както проблеми, така и да загубят хора, с които дълго са споделяли живота си. Мъдростта, търпението и успокояването, преди да кажат нещо, е най-силният коз и най-успешният ход този месец. Дишайте, мислете и едва тогава говорете или действайте.

Годините, в които се раждат най-привлекателните жени

Според китайския хороскоп жените, които са родени в определени години, са изключително привлекателни. На тях не им се налага да прибяг...

Телец

През месец март забравете за стените, които сами издигате, за спирачките, които си поставяте, за страха, за отказа. Бъдете смели, непримирими, действайте. Имате всички шансове да постигнете целите си и да сбъднете мечтите си, ако се отърсите от страховете си. Най-голямата опасност за вас този месец сте самите вие и страхът ви. Повярвайте в себе си, освободете се от вредните навици, мисли, предпазливите стъпки, токсичните хора и всичко онова, което ви плаши и което сте скътали в душата си, и поемете напред гордо и с вдигната глава.

Близнаци

През март внимавайте с финансите. Пазете се от необмислени харчове, прибързани покупки, изплатете дългове, ако имате такива, или спестявайте. Най-голямата опасност за вас този месец е свързана с финансова криза и проблем със семейния бюджет. Разумното поведение ще ви помогне да преодолеете ситуацията, да възстановите баланса и да спечелите средства.

Рак

Вижте тайните на душата си според този "черен" гръцки хороскоп и датата ви на раждане

8 януари - 12 февруари: Кентавър Вие сте импулсивни и често дори първични натури, като при вас са водещи емоциите, благодарение на кои...

Най-голямата опасност за вас този месец е да прекарате времето си в черни мисли и притеснения за бъдещето. Приемете, че не всичко лошо на този свят е за вас, че най-големите страхове рядко се сбъдват и че ще имате късмет да избегнете бедата. Изпълнете делника си с позитивни цели, мисли и дела, прегледайте нещата, които сте изоставили, и ги довършете. Ако сте заети с работа и дейности, които ви карат да се чувствате успешни, по-рядко ще попадате в „дупка“ и ще прочистите мислите си от черните краски.

Лъв

Най-голямата опасност за вас този месец е да разрушите отношенията си с близки хора, половинката или приятели поради прибързаност. Спокойствието, разумът, внимателното премисляне са във ваша полза през март. Внимавайте да не изпускате нервите си, да не обидите някого, пазете се от ненужни спорове и кавги. Изяснете първо пред себе си мислите и чувствата си, а след това помислете как да ги предадете към околните, без да ги загубите.

Дева

Най-голямата опасност този месец за вас е стресът. Той може да доведе до проблеми със съня, здравословни проблеми, изнервеност. Внимавайте и да не станете жертва на чужди интереси, не се поддавайте на чуждо влияние и натиск. Дайте израз на емоциите си, не ги дръжте в себе си, потърсете подкрепа от хора, които ви разбират и на които вярвате, и се забавлявайте с приятели. Месецът може да е много позитивен и хубав, ако не се подадете на другите и на отчаянието.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com