Хороскоп за чай: Какъв е вашият чай според зодията?

14918
Хороскоп за чай: Какъв е вашият чай според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Хубаво е да изпиете чаша чай след тежък ден! Той служи като утеха за душата, глътка топлина в студеното време, отличен съпровод за уютна вечер и пътеводител за приятни сънища. Варенето на чай е като да направите нещо мило за себе си, особено в такъв студен сезон.

Какъв е вашият чай според зодията?

Овен - черен чай с горски плодове

Амбициозните и импулсивни млади дами Овен се славят с трудния си характер. Но при всичко това, ако решат да направят нещо, независимо от пречките, ще го направят. Те са твърди като кремък, изобретателни и притежават забележителна сила. Богат черен чай с горски плодове - идеален за поддържане на енергия и жизненост.

Телец - чай ​​с бергамот

Благородните и импулсивни момичета Телец винаги се стремят към независимост. Те са спокойни и не чакат подаръци от съдбата, а постигат всичко сами. За Телеца детайлите са важни, те оценяват „жарта“, така че ароматът на чая играе важна роля за тях. Чай с бергамот за вас, мили дами Телец.

Близнаци - чай ​​от жасмин

Разумните и чувствени момичета Близнаци са весели, много активни и могат да научат всякакви умения. Усещат ситуацията и винаги знаят какво да кажат. Честите промени в настроението обаче могат да повлияят значително на околната среда около тях. Чаят от цветя на жасмин ще помогне на непостоянните Близнаци да намерят хармония и спокойствие.

Рак - чай ​​с мента или маточина

Спокойните и романтични момичета Рак са известни със своята упорита работа и отговорно отношение към всичко, в което имат пръст. Тъй като Раците са „деца“ на Луната, техният характер е толкова променлив, колкото и светлината му. Препоръчителният чай за тази зодия е с добавка на мента или маточина за хармония с душата и тялото.

Лъв – ​​масала чай

Лъвиците определено обичат да са център на внимание. Те не могат да бъдат невидими, имат духовна сила, величие и благородство. Една лъвица винаги знае какво иска от живота - само най-доброто! За величествените лъвици препоръчваме ободряващия и освежаващ индийски масала чай.

Дева – Матча чай (висококачествен японски фино смлян зелен чай)

Младите дами-Деви не понасят бъркотията. Те са известни със своята педантичност и отделеност към съвършенство, дори в любимата си напитка. Те ценят изтънчеността. Ето защо чаят матча е идеален за вас Дева. Защото тази напитка ще ви даде спокойствието и комфорта, които търсите.

Везни - зелен чай

Объркано е да се предполага, че самите момичета Везни не знаят какво искат. Пълни глупости! Везни - рационални, прагматични, свободолюбиви, с много развита интуиция. Преди да направят нещо, те претеглят всички плюсове и минуси. Те се стремят към баланс и правилен баланс. Затова винаги вземат правилното решение, за да не нарушават вътрешния мир. Зеленият чай е вашият чай, Везни!

Защо наричат ментата „женска билка“ и вредна ли е за мъжете?

Народната медицина употребява ментата от стари времена. Тази билка има десетки приложения – за обезболяване, при безсъние, като у...

Скорпион - чай ​​от джинджифил

Ще видите младата дама-Скорпион отдалеч! Това са независими, пълни с енергия и ентусиазъм. Те лесно влияят на хората, привличайки вниманието им. Те се нуждаят от острота и стипчивост. Ето защо чаят от джинджифил ще бъде идеална напитка за поддържане на жизненост и същевременно отпускане на душата и тялото.

Стрелец - екзотични чайове

Слънчевите стрелци са истински пътешественици от знаците на зодиака. Те обичат всичко необичайно, постоянно опитват нещо ново. И единственото състояние, в което е невъзможно да се намери момиче Стрелец, е състояние на покой. Те се нуждаят от постоянна смяна на впечатленията и средата. Идеални за тях са екзотичните чайове с манго, ананас, папая или цитрусови плодове.

Козирог - чай ​​от морски зърнастец

Чайовете, които ще облекчат подуването на стомаха и корема

Подуването на стомаха и газовете са неразположения, които всеки рано или късно изпитва. Причината за тях могат да бъдат настинки, стрес...

Момичетата Козирог определено знаят какво искат от живота. Те са енергични, общителни и трудолюбиви. Такива като тях се наричат ​​"заредени". Младите дами-Козирози се опитват да създадат по-добро бъдеще както за себе си, така и за другите. Свободолюбивите и независими Козирози често са податливи на стрес и чести промени в настроението. Чаят от морски зърнастец ще бъде идеалната напитка за успокояване на душата и зареждане с енергия.

Водолей - улун чай

Характерът на дамите Водолей винаги е оригинален и непредсказуем. Любопитен и интелектуален по природа, с уникални интереси. Креативността тече във вените им и те активно демонстрират своите умения. Те винаги имат собствено мнение по всяка тема, било то политика или бизнес идея. Свободолюбивите Водолеи ще харесат нещо, което успокоява творческия им ум и подхранва желанието им да творят. Улун е най-добрият избор!

Риба - чай каркаде

Чувствителните и мечтателни Риби се отличават със своя ярък вътрешен свят. Дами с характер! Чувствените и емоционални хора могат да бъдат склонни към меланхолия и потопени в мисли. Случва се често да изстиват. Каркаде е чай, който може да се пие по всяко време на годината. Горещ чай за бодрост, докато студеният чай, напротив, облекчава умората и дава спокойствие. От какво толкова се нуждаят младите дами Риби!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо е добре да включите лук в диетата си?

Разкриха тайната на пирамидите и какво е помогнало да бъдат построени

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com