Храната, която трябва да хапваш според зодията (2 част)

7447
Храната, която трябва да хапваш според зодията (2 част)
Снимка: iStock/Guliver

Везни

Можете да оцените важността на храната. Вярвате, че това е не само осигуряване на тялото с храна, но и важна част от живота. Обичате да седнете на естетично подредена маса, в избрана група от семейство и приятели и да се наслаждавате на храната си. Нищо чудно, че вашите приятели ви посещават толкова често. Често обаче се стига до наднормено тегло. Упражненията могат да ви предпазят от напълняване. Можете също така да се дисциплинирате, ако трябва да ядете по-малко, за да стигнете бързо до нормалното си тегло. След това заменяте рулетите със задушени зеленчуци, отказжете се от десерта и пийте минерална вода.

Храната, която трябва да хапваш според зодията (1 част)

Ядете ли това, което съветват звездите? Може би трябва да промените диетата си, за да останете здрави, красиви и във форма? Овен Вие ...

Скорпион

Вашето хранене непрекъснато се колебае. Веднъж много, доста мазно и обилно. След това намалете порциите, варене на пара вместо пържене, риба вместо месо, обезмаслено мляко и т. н. До печеното на масата ви трябва да има чиния със салати и можете да добавите супена лъжица сметана или кисело мляко или дори масло към зеленчуковата си супа, всичко това подправено с билки. Яжте от всичко в точните количества и пропорции.

Стрелец

Можете дори да си позволите това, което е забранено на другите. Печено месо, пържена риба, сандвич с колбаси - са част от вашата основна диета. Осъзнавате, че в него няма достатъчно витамини. Но обикновено вместо салати към месото сервирате хрян или цвекло, горчица или кетчуп. Вкусно е, но салатите допринасят за по-добро храносмилане, така че ги включете в диетата си завинаги.

Козирог

5 ЦЕННИ съвета как по-лесно да ОТСЛАБНЕТЕ

Отслабването е трудна задача за много хора, то изисква воля, сила и търпение. Но понякога оставаме разочаровани – защо? Може би п...

Козирозите рядко са с наднормено тегло. Знаете точно какво трябва да ядете и го прилагате на практика. Но заради такава диета храненията ви са доста еднообразни. Ако смятате, че не трябва да ядете свинско месо, вие се отказвате завинаги от него, а печено свинско филе, например, също има хранителна стойност. Не всички супи са мазни. Също така не забравяйте, че ястията, които се загряват няколко пъти, не са полезни. Опитайте се да готвите пресни продукти възможно най-често.

Водолей

Наистина обичате да ядете, но това не означава, че злоупотребявате. Обичате да хапвате нещо оригинално и екзотично, въпреки че не сте придирчиви. Ще ви хареса и обикновено, но вкусно ястие. Често експериментирате в кухнята, като цяло с интересни резултати. Но най-важното е, че не сте застрашени от затлъстяване, защото сте изключително дисциплинирани и можете да преминете към нискокалорични ястия без жертви. Варено постно месо, риба и зеленчуци, без хляб или други добавки - това вероятно наистина ви отива. По-трудно ви е да се откажете от сладкото.

Риби

Не ви интересува конкретно какво ядете. Най-големият недостатък на вашата диета е, че не сте системни и ядете всичко свободно. Вие също не харесвате зеленчуци и плодове, така че първият сигнал, който тялото ви дава, е недостиг на витамин. Тогава други могат да последват, така че е по-добре да ги предотвратите. Регулирайте храненията си, добавяйте салата към всяко едно, опитайте да хапвате плодове и билки.

Зодиакалните знаци и техните минали връзки

Овен Представителите на този знак не обичат да си спомнят хората, с които са се срещнали по-рано. Те бягат от тези спомени, защото не ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Таро хороскоп за 24 април 2024

Днес тези три зодии отварят нова страница в живота си

Ето какво трябва да знае всеки стопанин на куче: Могат ли кучетата да ядат домати

Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това
Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Листата от маруля са перфектна добавка към много ястия, салати и сандвичи. Единственият недостатък е, че салатата може да загуби своята свежест...