Храни, които увеличават бюста ви

6185
Храни, които увеличават бюста ви
Снимка: Thinkstock/Guliver

Това, което ядете, може да направи значителна разлика в увеличаването на размера на гърдите ви. Да, храненето може да ви помогне да получите идеалния размер и форма за гърдите си.

Удивително е, но е факт.

Има много начини да увеличите размера на гърдите си : операция на гърдата , използване на всякакви кремове, таблетки или масажи. Това, което ядете, също е важно, така че трябва да се погрижите и за правилното хранене!

В тази статия ще ви покажем какви продукти допринасят за бързото увеличаване на гърдите.

Размерът на женския бюст зависи не само от количеството мастна тъкан, но и от 4 хормона като:

- естроген ;

- прогестерон ;

- пролактин ;

- хормон на растежа.

Броят им трябва да бъде плътно свързан помежду си, за да могат гърдите да растат и да се развиват правилно. Ако пропорциите или нивото са нарушени, формата на бюста може да не е напълно задоволителна.

Какво трябва да направите, за да увеличите гърдите си по естествен начин? Правилното упражнение и правилната грижа са само част от добрите навици. Също така е важно да се храните чрез правилно подбрана диета, която ни придружава всеки ден. Ето списък с продукти, които ще направят гърдите ви по-стегнати и по-големи.

Домашни рецепти за стегнат бюст

Всяка жена иска да има гърди в добра форма през целия си живот. За съжаление в повечето случаи това не е възможно. Отпускането на гърди...

1. Морски дарове.

В морските дарове, манган има една от задачите да подпомага растежа на тъканите, които изграждат гърдите. Ето защо си струва да допълвате диетата си със скариди, миди и стриди.

2. Месо.

Редовната консумация на месо е от голямо значение за увеличаването на размера на женския бюст. Всичко това е идва от факта, че е източник на протеини. Препоръчително е обаче да включите постно месо в диетата си. Твърде мазната може да причини проблеми като целулит .

3. Мляко.

Проучване: Пиете много кафе - бюстът ви намалява

Всеки знае поговорката "Ние сме това, което ядем". В някои случаи обаче този израз има малко по-различно значение. Някои продукти не ос...

Кравето мляко съдържа естроген, прогестерон и пролактин, които влияят значително върху растежа на гръдната тъкан на жената.

4. Спанак.

Спанака е продукти, богат на антиоксиданти, желязо и калций. Тези съединения са от голямо значение за растежа на гърдите при жените и влияят върху цялостното здраве. Следователно редовната консумация на този продукт може да има ясен ефект върху уголемяването на  гърдите .

5. Моркови.

Също така си струва да си припомним, че външният вид на гърдите не се отразява само в размера, но и в тяхната твърдост. Ето защо, дневната диета също трябва да съдържа моркови, които са източник на витамин А и Е. Тези вещества имат голямо влияние върху външния вид на кожата, овлажняват я и осигуряват здрав, равномерен тен. Източникът на витамини също така са авокадо, тиква и орехи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com