Имайте едно наум, ако партньорът ви поиска едно от тези 7 неща

16979
Имайте едно наум, ако партньорът ви поиска едно от тези 7 неща
Снимка: iStock

Отношенията между хората могат да бъдат много прости, но ние ги усложняваме сякаш нарочно. И така всяка двойка си има изградени принципи, които намират място във връзката. Ако попитате всеки какво трябва и какво не трябва да иска половинката му от него, ще получите най-различни отговори. Събрали сме най-често срещаните 7 неща, които партньорът ви не трябва да иска от вас.

Да се промените – човек трябва да приеме половинката си такава, каквато е. Ако иска да я промени, трябва да промени първо себе си, защото ние привличаме партньори, които са огледални на нашето подсъзнание. Тоест всичко зависи от нас. Така или иначе обаче, не трябва да настоявате човека до вас да се промени в нещо, защото това би го обидило и вероятно връзката ще пострада.

Това са 9-те най-чести грешки в ЛЮБОВТА

Най-после сте открили мъж, за когото смятате, че си струва да бъде в живота ви. Докато първоначално връзката ви може да бъде изпълнена ...

Да държите отношенията си в тайна – ако сте в началото на връзка, е нормално от суеверие или просто защото не ви се иска да споменавате, че сте обвързани, да държите това в тайна. Ако обаче сте в по-напреднал етап, за това няма причина. Ако партньорът ви не иска да споделя на обкръжението си за връзката, може да има много сериозна причина за това, свързана с други отношения.

Да ви кара да не зачитате собствените си успехи – половинката ви трябва да уважава и да се радва на вашите успехи. Трябва да се бори да постига своите. Всеки от вас трябва да уважава трудна на другия, да му се възхищава и да го подкрепя в начинанията му.

Да сте виновни за дискомфорта на половинката си – в отношенията между хората е нормално да има спорове, да има неща, които другият не харесва, но да има и компромиси. Когато някой не се чувства добре в отношенията, трябва да седнете и да решите проблема, не да търпите или отправяне обвинения към отсрещния човек.

Да ви кара да се откажете от хобито си – всеки човек има своите интереси, от които не трябва да се отказва заради връзката си. Вие сте две цели и завършени личности, които имат право на лично време и половинката ви трябва да ви даде такова за вашите хобита.

На какво се дължи фактът, че напоследък мъжете луднаха по по-възрастни дами

Всеки човек има своите предпочитания, що се отнася до партньор в живота или просто до половинка за по-краткотрайна връзка. Преди се смя...

Да ви кара да приемате нейното мнение за правилно – всеки има собствено мнение и глава на раменете, с която може да преценя кое е правилно и кое не. Никой не може и не трябва да ви налага своето мнение, било то и партньорът ви.

Да ви налага вреден навик – всеки човек има свои пороци, в които обаче не трябва да въвлича никого. Дали става дума за пушене, вредна храна или друго, половинката ви не трябва да очаква от вас да бъдете солидарни и да имате и вие този вреден навик. По-скоро е важно тя самата да се опита да го пребори, а вие да я подкрепите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com