ИЗНЕВЯРА заплашва 3 зодии през февруари

44023
ИЗНЕВЯРА заплашва 3 зодии през февруари
Снимка: iStock/Guliver

Месецът на любовта е към края си и се надяваме мнозина от вас да са изпитали романтични и красиви емоции покрай деня на Свети Валентин. За съжаление обаче не всички вълнения на сърцето винаги са свързани с взаимно щастие и споделена любов. В следващите дни планетите предупреждават, че някои зодиакални знаци могат да станат жертва на изневяра. Подобни трудни моменти са тежки за преодоляване и само от вас зависи дали ще простите грешката на партньора или ще предпочетете да продължите пътя си сами. Ние можем само да подскажем дали да бъдете нащрек за поведението на половинката си.

Рак

Влизаме в ретрограден Меркурий, това ви чака

Около три или четири пъти годишно Меркурий изглежда така, сякаш „пътува назад“. Тези моменти са известни като „ретрог...

Раци, за повечето от вас брачният живот ще бъде напрегнат тази година. С навлизането на Сатурн на седми дом след 24 януари е възможно да изпитате известни проблеми в дома и семейство. Ще усещате, че говорите на различни езици с половинката и на моменти дори няма да я познаете. Подобно отдалечаване за съжаление не изключва и риска партньорът ви да потърси разбиране извън дома. Причината ще е не толкова желание за флирт с непознат човек, а по-скоро нужда от изслушване, което по-късно може да прерасне в любовна авантюра. Този сценарий на връзката ви може да бъде избегнат, ако се опитате да сдържате емоциите си и преди да се втурнете към упреци и критики, да изслушате човека, с когото делите един дом.

Заложете на общуването с партньора и говорете открито за проблемите помежду си. Ако имате воля за решаването им и бъдете заедно, никоя трудност няма да бъде достатъчно голяма, за да разклати сериозно основните на връзката ви. Не забравяйте, че преди всичко вие трябва да сте най-близкият и доверен човек на половинката си, както и негова опора в трудните моменти.

Везни

Изпитание на чувствата очаква и представителите на зодия Везни, които вече са обвързани или имат дългогодишен брачен съюз. Любовният ви хороскоп за 2020 предупреждава за някои доста напрегнати мигове във връзката ви, драги Везни. Възможно е чувствата ви към партньора да охладнеят или дори направо да замръзнат. На моменти ще се държите агресивно и пренебрежително спрямо него. С подобно отношение, уважаеми Везни, само ще загубите. Без дори да разберете, половинката ви ще пожелае отново да се почувства желан и ценен човек, и ще намери това признание в някой извън дома.

Мъжките ЗОДИИ, които ще разбият сърцето ви през февруари

Денят на Свети Валентин отмина, но това не означава, че планетите не са подготвили още плеада емоционални моменти през втория месец на ...

Съветът на астролозите е да помислите внимателно дали искате да съхраните това, което имате, и да възстановите връзката си. Ако отговорът е да, признайте грешките в действията си, макар да ви се струва, че само отсрещната страна е допускала такива, като ви е изневерила. Преди да се стигне до аферата с трети човек може би вашето поведение е отворило пътя за нея. Преглътнете егото си и се опитайте да създадете ново начало за съюза с любимия човек. Организирайте пътуване заедно или романтична вечер, на която излейте душата си, приемете взаимните си грешки и простете.

Скорпион

Скорпиони, уви, и вашият романтичен живот ще е съпътстван от изпитания. Ако сте родени между 26 октомври и 3 ноември, през тази година Уран ще се противопостави на Слънцето във вашите сектори на партньорство. Уран е свързан с неочаквана и внезапна промяна, което може да доведе до негативни последици в отношенията с половинката. Ако сте в сериозна връзка, е възможно дори да се стигне до развод или до раздяла. Все пак не очаквайте най-лошото. Хубавото на хороскопите е, че те подсказват за даден риск, но във ваши ръце е да решите как ще реагирате на ситуацията и донякъде как ще се развие тя.

Вие сте изключително чувствени и страстни натури и за вас една изневяра ще е истински личен удар и провал. За съжаление, колкото и да ви е трудно, трябва да приемете, че подобни предателства се случват и на най-добрите. В случай че усещате, че половинката кръшка, не избухвайте в крясъци и скандали, а се опитайте да се овладеете. Излезте някъде с приятели, споделете за болката си или запазете тайната за себе си, но се разсейте и „проветрете“ ума си. Планетите ще ви помогнат да вземете най-доброто решение. Ако решите да останете в тази връзка, помислете кой и с какво сгреши в нея. Ако пък вземете решение да я напуснете, го направете интелигентно и без излишни драми, може би някъде ви очаква някой далеч по-подходящ за вас човек.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com