Жените носят предимно старите си дрехи

17157
Жените носят предимно старите си дрехи

Явно представителките на нежния пол се превързват и към дрехи, а не само към хора и животни.

Жените предпочитат да носят старите си дрехи, показва британско проучване.

Макар 75% от британките да прекарват уикендите си в обикаляне на магазините за нови дрехи, близо половината признават, че носят един и същ набор от дрехи във всекидневието си, установило изследването.

48% от анкетираните споделили, че винаги се придържат към един и същи изпитан тип дрехи, който носят от години, предаде БГНЕС. Почти същият процент представителки на нежния пол казали, че винаги носят един и същи грим, а близо половината заявили, че никога не използват продукти за разкрасяване.

Милиони жени казват, че биха искали да подражават на стилния външен вид на херцогинята на Кеймбридж Катрин, но се оплакват, че нямат време и пари. Над половината от анкетираните дами искат живота и външния им вид да са по-вълнуващи, въпреки че повечето никога не са опитвали да освежат вида си.

Изследването на компанията Groupon UK установило още, че 44% от работещите жени във Великобритания са възприели стила "остани си същата", защото нямат увереността да опитат нов външен вид.

"Много е лесно да навличаме едни и същи дрехи и да използваме един и същи грим, особено когато толкова много хора водят забързан начин на живот. Но ако се придържате към един и същи стил години наред, може да е време за промяна. Експериментирането с дрехи и грим може да е прекрасен начин да изразим себе си и да изградим увереност", заяви психологът Севън Суфи.

Е, нека помислим реално. Ако се придържате към един и същ стил с години наред, може би е време за промяна.

6 съвета за по-щастлив брак

Никой не е казал, че да си женен е лесно, но не може да се каже, че е и трудно. Просто, като всяко хубаво нещо, изисква повечко усилия....

Редактор: Десислава Симова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com