Как Бранджелина ще разделят огромното си имущество?

2411
Как Бранджелина ще разделят огромното си имущество?
Снимка: Getty Images/Guliver

Новината за развода на топ холивудската двойка Брад Пит и Анджелина Джоли разтърси света във вторник и вероятно ще продължи да занимава медиите още дълго време. Сред множеството спекулации за причините за раздялата обаче бързо изникна и друг въпрос – как ли двамата ще поделят значителното си имущество?

41-годишната актриса и 52-годишният актьор бяха заедно в продължение на 12 години, макар че официално сключиха брак през 2014 г. Общото им състояние се изчислява на 400 млн. долара, като немалка част от него е вложена в имоти.

Марион Котияр е бременна, отрича да е имала връзка с Брад Пит

Френската актриса Марион Котияр съобщи, че бременна и още веднъж опроверга слуховете, че имала романтична връзка с Брад Пит, предаде АП...

Според The Daily Mail Джоли е посочена като собственик в документите на някои от общите къщи на семейството. Основният им дом е огромно имение в източната част на Холивуд. Освен къщата, на голямата площ са разположени няколко други отделни постройки. Именно там Брад Пит живееше с бившата си съпруга Дженифър Анистън. След раздялата им обаче той направи основен ремонт и направо преобрази имението.

Другият по-голям имот на Бранджелина е прекрасно шато във Франция – родината на майката на Анджелина. Около него има 1000 акра площ, лозя, голямо езеро, басейни, открито джакузи. Пит и Джоли го купиха през 2008 г. за 60 млн. долара, а през 2014 г. направиха сватбата си там. Анджелина неведнъж е споделяла, че предпочита да живее във Франция, вместо в САЩ, така че вероятно ще опита да запази този имот за себе си.

Звездите притежават и къща за 5 млн. долара в Санта Барбара, на брега на океана. Не ходят често там, но я ползват през лятната си почивка. Самият Пит пък има къща в Ню Орлийнс, която от две години неуспешно се опитва да продаде. Преди време в медиите се появиха твърдения, че съпрузите са си купили и вила в Турция, но информацията не бе потвърдена.

Джоли и Пит не са свързани само от децата и имотите си. Те създадоха обща благотворителна фондация през 2006 г. Чрез нея са дарявали милиони долари за различни каузи – построяване на домове на пострадали от урагана Катрина, изграждане на здравни центрове за деца в Етиопия и Камбоджа, подкрепяне на различни начинания в Намибия, дарения за „Лекари без граници“. Не е ясно какво ще се случи с управлението на фондацията след развода на семейството. Все още няма информация и за договорки относно имотите.

Брад Пит ще се бори за попечителство над децата си

Брад Пит е силно разгневен от начина, по който Анджелина Джоли се е отнесла към развода им, тъй като той искал раздялата им да остане д...

Брад Пит и Анджелина Джоли са може би най-известната и коментирана двойка в Холивуд. Тяхната връзка започва преди 12 години, но брак сключиха едва през 2014 г. Двамата имат шест деца, като три от тях са осиновени. В документите си за развода Анджелина е посочила, че иска попечителство над децата, но не държи Брад да ѝ изплаща издръжка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com