Как да откриете филм само по бегли спомени за него

41313
Как да откриете филм само по бегли спомени за него

На всеки му се е случвало да иска, а да не може да сети за заглавието на филм, който е гледал отдавна. Много е дразнещо, нали? За щастие вече има лесен начин за откриването на такава информация, пише MakeUseOf.

Ще ви помогне новата търсачка Valossa в сайта WhatIsMyMovie.com. В нея можете да изпишете детайли, които си спомняте от даден филм – сюжет или част от него, актьори или други подробности, а тя ще излезе със списък с ленти, отговарящи на описанието. Ако например напишете „Хийт Леджър злодей“, веднага на екрана ви ще се появи „Черният рицар“, разбира се.

Започнаха снимките на нов български филм

Снимките на най-новия български филм “Дъвка за балончета” започнаха в София. Освен любовна история, той разказва за децата...

Можете да търсите по жанр, например Adventure Movies („Приключенски филми“). Но ако и това ви се струва твърде конкретно, има общи категории като General Matches или Traditional Search, които, подобно на Google, търсят просто по ключови думи.

Инструментът е нов и някои потребители се оплакват, че когато търсят по-стари филми от миналия век, не получават желаните резултати. Списъците обаче са в процес на допълване, така че съвсем скоро търсачката ще бъде обогатена. А на много киномани ще им бъде спестено досадното усещане името на някой филм да е на върха на езика им, а да не могат да си го спомнят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com