Как да разберем, че един мъж е влюбен?

6133
Как да разберем, че един мъж е влюбен?
Снимка: iStock

Много жени, които се интересуват от даден човек, се опитват да интерпретират сигналите сами. Анализирайки поведението на мъжа, те се опитват да отговорят на множество въпроси: интересува ли се от по -дълбока връзка или наистина съм му хванал окото? Обича ли ме и иска ли да изгради връзка? В тази статия ние предлагаме как да разберете кога мъжът наистина е влюбен.

Как да разберем сигналите, изпратени от влюбен мъж?

Изкуството да се дешифрира поведението на мъжете не е лесно. Вероятно всяка жена, която има опит в отношенията с мъжете, знае за това. Въпреки че мъжете проявяват специфично и не винаги предвидимо (поне от женска гледна точка) поведение, има няколко начина да разберете, че той ме обича и искрено се интересува от мен.

Една от често срещаните грешки сред жените е вярата, че влюбеният мъж ще покаже своята обич открито, придружен от прекрасни жестове и красиви думи за любовта. Практиката обаче показва, че мъжете - макар и прякo и специфични ежедневно - често са предпазливи в отношенията си с жените и са в състояние да скрият чувствата си, докато не се убедят, че могат да си позволят да бъдат по-отворени .

И така, откъде знаеш, че ме обича и иска случайно запознанство да се превърне във връзка? Кога можем да се убедим, че човек се интересува от нас? Ето няколко съвета, които да ви помогнат да отговорите на въпроса „обича ли ме и мисли ли за по-сериозна връзка?“

Той се опитва да поддържа връзка с вас

Влюбен човек няма да пропусне възможността да говори с вас. Някои мъже ще се чувстват комфортно както лице в лице, така и по интернет например. На свой ред, по-сплашените в началото могат да се ограничат до контакти чрез социални мрежи, текстови съобщения или телефонни обаждания. 

Той говори за теб

Ако човек се опитва да научи колкото се може повече за вас, когато разговаряте помежду си, вероятно сте му хванали окото. Влюбен мъж иска да се срещне с жена и се опитва да поддържа разговори за нейните интереси, страсти и планове . 

Иска да впечатли

Мъжете изпитват нужда да впечатлят жените - особено тези, за които са сериозни и харесват. Това е реакция на конкретни очаквания. Жените обичат мъже, които са уверени и могат да се грижат за себе си. Човек, който иска да впечатли една жена - като избере определени жестове или думи - иска да подчертае своята стойност и да намери признание в очите ви едновременно . Нямаше да прави това, ако не се интересуваше от теб. 

Планове за общо бъдеще

Струва си да се подчертае, че не става въпрос за дългосрочни планове, а например за това да прекараме заедно уикенда или да отидем на кино. Влюбен мъж се опитва да поддържа връзка с жена и планира определени събития много предварително . Така че, ако човек предлага повече срещи, това е знак, че се интересува от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com