Как да разберем, че мъжът изневерява?

5689
Как да разберем, че мъжът изневерява?
Снимка: iStock/Guliver

За всеки човек измамата е чисто лична концепция. За някои sms-ът вече се счита за предателство, за други целувките и интимността не принадлежат към категорията на прелюбодейството.

Да кажем, че партньорът ви е увлечен по някого. Вече не е толкова важно дали е имало интимност, целувки. Всеки сам ще определи критериите за предателство. Нека поговорим за това как да разберем дали е влюбен в друг или не?

Това може да се определи от следните параметри:

Виждате, че вашият партньор се е променил

Вече не ви прегръща, както преди. Оставайки с теб сам, той сякаш мисли за нещо друго. Редки ласки или даже никакви. Всички диалози са безсмислени. Мислено партньорът винаги е някъде другаде, не с вас. Постоянно е потопен в собствените си мисли. Най-вероятно той е увлечен по някого.

Интересен факт - за много жени е много по-болезнено да разберат, че партньорът се е влюбил в някого. Дори да е нямало близост помежду им, без сериозна връзка.

Партньорът крие телефона си

Ако преди това не е имало ПИН-код и изведнъж се появява някакъв ПИН-код. И ако по-рано телефонът е лежал на масата с екрана нагоре, сега го поставя внимателно с екрана надолу, така че да не се вижда, когато пристигне някакво съобщение.

Освен това, партньорът често вдига телефона и се заключва за дълго в тоалетната, като си пише с някого.

Да приемем, че сте влезли в телефона му и сте установили, че той е говорил с някого дълго време. Този човек може да бъде записан както като „водопроводчикът“ така и като „учител на Ина“, „инженер Елена Михайлова“ или „лекар на Петьо“.

Но по някаква причина той разговаря с " водопроводчика" в продължение на 55 минути. Става очевидно, че те не говорят с лекаря в продължение на един час. Че това е някаква друга история.

Освен това, отдалеч, можете да забележите множество емотикони в кореспонденция. Ясно е, че той не си разменя толкова много сърца и целувки с приятел. И те като правило са много ясно видими в кореспонденцията, те са много ярки, за разлика от текста.

Партньорът ви започва да мирише по различен начин

Ако връзката отстрани е достигнала по-близък контакт, тогава партньорът започва да „попива“ миризмите на новата страст. Като правило жените са много интуитивни и веднага забелязват дори такива фини промени.

Партньорът изведнъж започва активно да се наблюдава

Мъжът започва да спортува, решава да обнови гардероба си, чак до бельото. Променя стила си, започва рязко да отслабва, подлага се на диета, придържа се към правилното хранене и става все по-млад буквално пред очите ни.

Тоест, той много се опитва да промени нещо във външния си вид и да се подобри. Това е събуждане. Това се наблюдава особено често след 40 години, преди така наречената „мъжка менопауза“.

Веднага щом почувствате, че вече не контролирате ситуацията, става напечено. Нещо повече, било е напечено и преди това. Но най-вероятно сте пропуснали този момент, сложили сте розови очила и сте решили да не виждате очевидното. Много често хората избират да не забелязват.

Всичко това предполага, че жената най-вероятно „отглежда разклонени рога“. Но какво да правите с цялата тази информация? Всеки партньор поема своята отговорност.

Какво ще направите с този факт? Ще се разведете ли с него? Понякога ревността и желанието да се знае истината са продиктувани от усещането, че „някой се забавлява там без теб, празникът продължава, но вие не сте там“.

Често човек не знае какво да прави по-нататък в тази ситуация. Изглежда, че ще трябва да се разведете, но не искате. Така че помислете сто пъти, имате ли нужда от тази истина?

Пожелаваме ви любов, разбиране и искреност във връзката! И дано никога да не ви се наложи да хващате половинката си в крачка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това кафе енергизира, няма кофеин и премахва чувството за глад

5 закона на Вселената, които ще ви помогнат да привлечете богат съпруг

Царят на витамин Ц - полезен за имунитета, здравото сърце и вечната младост

Храните, които повишават либидото

7 шокиращи факта за живота на балерините, за които не се говори често

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 7 май /валутен калкулатор/

Кога е най-добре да се пие черен чай

Кога е най-доброто време за пиене на зелен чай

Кои чайове помагат за успокояване на нервен стомах

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com