Как да разберем какви сме били в предишния си живот?

43528
Как да разберем какви сме били в предишния си живот?
Снимка: Andrea Piacquadio / Pexels

Животът в настоящето ни тяло далеч не е единственият в нашата серия за прераждане, а зад него също има голяма следа от минали животи. Много хора, които вярват в прераждането, желаят да помнят кои всъщност са били в минал живот. Това не е просто празно любопитство. Нека в тази статия да видим как можем да разберем какви сме били в своя предишен живот.

Съзнателно сънуване

9 знака, че сте имали предишни животи

Идеята за прераждането съществува от преди 3000 години. Дискусии по този въпрос се срещат в древните общества на Индия, Гърция, сред ке...

Това е метод, особено подходящ хора, практикуващи съзнателно сънуване. Има много начини да влезете в такъв тип сънуване. Може да бъде използван метод, който е най-лесен и познат за вас. След като преминете във фаза на съзнателно сънуване, може да си представите, че пред вас има врата (като начин за обичайното придвижване през пространството), зад която се намира миналия ви живот. След това просто влезте.

Най-важното е да приемете факта, че това, което ще наблюдавате зад тази врата, ще бъдат спомени от живота ви. Те могат да бъдат всякакви.  Нещо очевидно (като игра с меч в турнир между рицари) и нещо абстрактно, което е трудно за разбиране (като белите петна). Въпреки това, ако се вгледате добре, ще забележите, че бялото петно би ​​имало някои определени очертания.

Когато прелистите този спомен, разбирате например, че това бяло петно е кон. Изведнъж си спомняте, че това е любимият ви кон и че вие ​​сте английски аристократ от края на деветнадесети век. Не е необходимо да правите дълбоки анализи и да подлагате нещата под съмнения. Опитайте се да се вгледате в образите, които получавате. Когато помислите достатъчно за това, можете да преминете към друг спомен и да изследвате него.

Огледало

Защо вашата ДУША е избрала ТОЗИ живот, за да се прероди

Според експертите по езотерика и биоенергия ние, хората, сме способни да избираме къде да се родим и каква да е нашата съдба. Има някол...

Този тип метод е по подобие на предишния, като може да използвате за него чаша вода. Необходимо е да вземете огледало и да го поставите пред себе си, така че да не виждате вашето собствено отражение, а само отражението на стената. Също така е добре, стаята ви да я затъмните малко повече.  Седнете удобно, поемете дълбоко дъх, отпуснете се и започнете да се гледате в огледалото. Скоро в централната част ще видите облак от мъгла. Продължавайте да го гледате и спомените ще започнат скоро. Можете да видите вашият предишен живот в огледалото.

Ръчен часовник

Добре е да полегнете и просто се отпуснете, слушайки как тиктака часовникът наблизо. За да направите това, можете да наблюдавате дишането си за определен период от време. Когато вашето тяло се отпусне напълно, може да насочите вашето внимание  към случилото се в миналото, където и вие ще чуете тиктакането на часовника.

След като наблюдавате известно време този спомен, може да насочите вашето внимание си към друго събитие и да помислите за него. След като гледате няколко спомена от живота си по този начин, очаквайте да видите минал живот, в който сте чули тиктакането на часовника. Помислете за чувствата и образите, които ви идват наум.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com