Как дамите от различните зодии поддържат визията си?

4486
Как дамите от различните зодии поддържат визията си?
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Жената Овен е твърде заета, за да отделя време за щателна грижа за кожата. Затова тя избира многофункционални продукти: тонизиращи и почистващи кърпички, шампоан, балсам, крем, който се бори с няколко кожни проблема едновременно. Не можете без салонни процедури след 35!

Телец

Момиче от тази зодия може да използва с години едни и същи кремове, обикновено най-скъпите, и да спи поне 8 часа на ден. Тя ще бъде сигурна, че това е достатъчно, за да остане млада и красива.

Близнаци

По природа те са любопитни, понякога дори прекалено. Това качество се забелязва, включително и в козметичната им чантичка. Винаги можете да намерите нови продукти за грим, "вълшебни" кремове и парфюми в него.

Рак

Момичетата Рак са под влиянието на Луната. Затова, когато намалее, ги мързи дори да се намажат с крем. Буквално няма достатъчно енергия за нищо. На растящата Луна Раците, напротив, могат да прекарат целия ден в салон за красота или да организират домашен СПА за себе си

Кои зодии имат влечение към изкуството?

Лъв

Красивите Лъвици обичат да се грижат за себе си. Ето защо момичетата от този знак са редовни клиенти на салони за красота, където правят прически, стайлинг, епилация и педикюр. Лъвиците често се увличат. Например те могат да прекалят с инжекциите за красота, пилинг или да дойдат в офиса с вечерен грим.

Дева

В козметичния арсенал на Девата са представени в големи количества органични и хипоалергенни продукти. Когато дойдат в салона за красота, те щателно преглеждат инструментите на козметичките и ги молят да ги дезинфекцират, ако смятат, че не са достатъчно чисти.

Везни

Момичето Везни постоянно сравнява кой продукт е по-добър и след това купува най-скъпия. На нейната маса с козметика може да има както луксозни марки, така и по-бюджетни.

Скорпион

Жената Скорпион никога няма да си легне без вечерна лична грижа и не може да си представи себе си без любимите си бурканчета с кремове, серуми и тоници. Представителите на знака могат да посетят кабинета на козметика със същата мания.

Ето кои са най-стилните зодии

Стрелец

Стрелците са оптимисти, обичат да правят всичко бързо и просто. Жената от тази зодия няма да стои половин час пред огледалото и да маже крем след крем. Тя е по-близо до схемата „веднъж и готово“. Някои инструменти работят по този начин, но понякога трябва да сте внимателни.

Козирог

Жените Козирог са много икономични. Представителите на знака трябва да си позволят поне веднъж на сезон да купуват висококачествени скъпи кремове и други продукти за лична хигиена. Комплексната грижа за тялото и лицето може да бъде допълнена с козметични процедури.

Водолей

Момичетата Водолей обичат всичко необичайно. Ето защо, когато става въпрос за козметика, обикновен крем или лосион няма да им подхожда. Те искат да притежават, ако не уникални, то дефицитни стоки.

Риби

Жената Риби често е изправена пред избор: какъв крем да нанесе днес - овлажняващ или подхранващ? Или може би регенериращ или против бръчки? И не че тя не знае кой препарат кога да използва, просто има твърде много от тях. Докато те се опитват да решат или използват едно нещо, времето на други продукти изтича.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com