Как мъжете от всяка зодия реагират на липсата на бившата си?

20443
Как мъжете от всяка зодия реагират на липсата на бившата си?
Снимка: iStock/Guliver

Всеки мъж реагира на раздялата с бившата си различно. Нека видим как се отразява това на различните зодии: 

1. Овен 

Овен играе класическия лицемер, когато все още изпитва чувства към бившата си. Той ще се постарае да ви каже, че вече не мисли и не се интересува от нея, но по някаква причина изпитва толкова много враждебност към нея. Той е ядосан от начина, по който тя се раздели с него толкова внезапно, как изглежда, че е продължила толкова бързо напред и че е по-щастлива от него. Накратко, от всички огнени знаци Овенът не продължава бързо. Тяхната тайна за преодоляване на раздялата им е чрез разсейване с ... някой друг. Но Овните винаги се оказват сами, защото са толкова упорити, поради което се чувстват като емоционална катастрофа след раздяла.

2. Телец 

Телецът е преодолял бившата си от момента, в който връзката приключи. Той не мисли за нея, не говори с нея и е напълно доволен от липсата ѝ... с изключение на едно малко нещо: тя все още е контакт в телефона му и все още е негов приятел в социалните мрежи. Но ако той се оправдава или ви каже, че е мързелив, за да се отърве от телефонния й номер, той все още не е я е преодолял. Всъщност той може да се надява, че тя може да иска да го вземе обратно. И така, той я държи на бързо набиране. Телецът преодолява бившата си, като преработва емоциите си с приятели. Телците обикновено се чувстват емоционални и потиснати след раздялата, но не са от онези, които се затъват в отрицание и самосъжаление.

3. Близнаци 

Когато всичко върви плавно за Близнаци, те нямат абсолютно никакъв проблем да говорят за миналото си по здравословен начин. Това обикновено означава за тях да признаят, че имат бивша и че сегашната им приятелка е толкова по-добра за тях. Разбира се, ако говорят твърде много за бившата си, то те не са я преодолели.  Близнаците обикновено преодоляват раздялата, като прекарват време със себе си, така че може да се отдалечат от други хора скоро след раздялата. 

4. Рак 

Ракът трудно преодолява бившите си, което не винаги е лошо. Не обича да прекъсва нещо, което е било наистина важно за него. Разбира се, той също така знае, че животът продължава и всеки нормален Рак би бил щастлив при друг шанс за любов. Ако вашият Рак обаче не го е преодолял напълно с бившата си, той ще я търси. Той все още може да отговаря на съобщения от нея, но това са просто оправдания за него, за да не продължи напред. Най-добре е да не се обвързвате твърде много с него. Един мъж Рак и бившите му приятелки все още могат да поддържат връзка. Мъжът Рак преодолява бившата си, като открие дълбока емоционална връзка с нова жена. 

5. Лъв 

Какви жени не харесват мъжете?

Определено мъжете харесват красиви жени. Но освен на красотата, те обръщат внимание и на някои черти в характера и поведението на женат...

Лъвът има много зает социален живот, което означава, че социалните му мрежи винаги се взривяват. И това означава, че той има поне 500 последователи във всеки акаунт в социалните медии, така че е възможно поне няколко от тях да са бивши. И макар че не винаги е лошо да останете приятели с бившия си, ако той все още флиртува с нея и поддържа връзка в социалните мрежи, между тях нещата не са приключили. Лъвът преодолява раздялата, като прави нови неща и се среща с нови, готини и интересни хора.

6. Дева

Девите са експерти в определянето на граници - дистанциране с бившите им е как ги преодоляват. Така че, ако не видите или не срещнете бивша приятелка на зодия Дева, това е добър знак. Девата обича да има сплотена група от семейство и приятели, но все още пресича граница, когато се опитва да вкара бившата си в този вътрешен кръг. Празниците обикновено са най-доброто време на годината за Дева. Разбира се, ако той все още изпитва чувства към бившата си, празниците може да са странно време за него. Той може да мисли за всички онези спомени, които са имали, и да се чувства самотен. 

7. Везни 

Може да не изглежда, че Везните все още изпитват чувства към бившите си, но ако се вгледате внимателно, ще разберете, че всичко е в това как той действа. Новите връзки са свързани със създаването на нови навици, но ако Везните са твърде увлечени от бившата си, всичко, което искат да направят, е да се придържат към старите си навици. Везните преодоляват раздялата, като се свързват със случайни хора и разсейват празнотата в сърцето си. Те се чувстват доста изоставени след раздялата, излишно е да казваме, че скачат в случайни връзки. 

8 типа жени, от които бягат всички мъже

Психолози разкриха кои са осемте типа жени, от които мъжете бягат. 1. Жена, която мисли, че знае всичко Тя знае всичко за всички. И р...

8. Скорпион 

Скорпионът е яростно верен партньор и когато се разделя с някого, има чувството, че губи част от себе си, когато бившата си тръгне. Той може да се опита най-усилено да остави бившата си в миналото, но той е само човек и не винаги му е толкова лесно. Когато Скорпионът все още изпитва чувства към бившата си, той обикновено ревнува, когато чуе неща за новата ѝ връзка или дори когато я вижда публично. 

9. Стрелец 

Ако Стрелец е приятел с бившата си, той все още изпитва чувства към нея. Разбира се, Стрелецът е приятелски настроен с почти всички, но определено има разлика между това да бъдете учтиви с бивш и да продължите да се закачате с тях. Някои хора могат да бъдат приятели с бившите си на чисто невинна основа, но за Стрелец това не е толкова изрязано и сухо. Когато останат приятели с някого, това е така, защото има нещо, което те споделят, което той не иска да загуби. 

10. Козирог 

Как да го съблазня? Мъжете и фантазиите им, разкрити от Cleopatra

Изкуството на съблазняването го владеят много жени. Те знаят много добре как да накарат един мъж да ги пожелае, да се потопи напълно в ...

Мъжът Козирог, все още влюбен в бившата си, е по-лесно забележим, отколкото си мислите. Той също преживява раздяла, като се дистанцира от бившата си. 

11. Водолей 

Трудно е да се разбере дали Водолеят наистина е предолял бившата си, защото винаги е приятелски настроен към хора, които познава и са били част от живота му. Въпреки това представата му за това какво е добре между бившите и вашата идея за това какво е добре между бивши може да са напълно различни. Ако той все още изпитва чувства към бившата си, ще разберете по какъв начин се опитва да ѝ помогне, когато тя се нуждае. 

12. Риби 

Рибите са много сантиментален тип, който трудно преодолява бившите си. Когато Рибите все още изпитват чувства към бившата си, те са склонни да държат предмети от нея дълго след като тя си отиде. Може да е нещо важно, като снимки на двамата или нещо тривиално, като ленти за коса и стара спирала, но ако не успее да се отърве от тези неща, той все още изпитва чувства към бившата си. Рибите са емоционални след раздяла, но го преодоляват, заобикаляйки се с приятели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Различни хранителни вещества ли имат яйцата с бяла и кафява черупка

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 16 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно