Как се целуват представителите на всяка зодия?

13922
Как се целуват представителите на всяка зодия?
Снимка: Pixabay

При зодиите винаги има особености според дадения знак. Дори в неща като целуването. В тази статия сме разгледали как се целуват различните зодии. Вижте дали описанията отговарят на вашия профил. 

Овен 

Овните са импулсивни, страстни и бързи. Не очаквайте арианец да отговаря на вашите правила. Ако моментът ги грабне, тогава подходящото поведение е последното нещо, което им хрумва - арианец ще ви грабне, когато най-малко го очаквате. Няма значение дали готвите, работите или дори вечеряте. Харесват елемента на изненадата и това ги прави по-страстни. Целувката: Няколко кълвания, които сякаш отиват на никъде, последвани от внезапна силна страстна френска целувка. Те също обичат да хапят устните. 

Телец 

Дълбоки и умишлени - и в комбинация с неочаквана чувственост, целувките на Телците могат да продължат цяла вечност. Те се целуват само ако са сигурни във вашата обич. Целувката обикновено се случва на чимовете им, което между другото ще бъде изключително естетично. Не очаквайте от Телците да поемат инициативата и ако го направят - бъдете подготвени за интензивност, която ще ви остави замаяна. Целувката: Те обичат да изследват вътрешните вдлъбнатини на устата и ума ви, точно както биха опитали хубаво вино. 

Близнаци 

Близнаците са свободни духове, които обичат да говорят, да се движат безпрепятствено и да се целуват без никакво разсейване. Така че бъдете подготвени за фантастичен полет без никаква представа за дестинацията. Повечето Близнаци издават смесени сигнали, които ви оставят да се чудите дали да целувате или не. Но техните целувки обикновено са толкова интензивни, че могат да ви завладеят. Близнаците също трябва да са в зоната си на комфорт, преди действително да направят нещо, което означава дълго чакане преди началото на действието. Целувката: Страстна с малки хапки. Те също обичат да хапят ушите между ушите между целувките. Въпреки това, те също така вероятно ще избухнат в кикот в най-интензивната точка на целувката. 

Рак 

Целувките им са нежни, хладни и освежаващи, като неуловим планински извор. Никога не искаш да пуснеш, след като започнат. Тук е естественият домашен човек с пословичното сърце на каша в твърда обвивка. Раците мразят целувките пред света и обичат изолирани пространства. Затова се уверете, че наоколо няма никой, когато решите да целунете Рак. Те обичат уюта на домовете си, така че често се отдават на мъка там. Те също така влагат много емоции в целувките си и очакват същото от своите партньори. Целувката: Топла, нежна и удобна само с нотка на страст. Много прегръдки и притискания между тях и дълбока чувствителност ще съпътстват тази целувка. 

Лъв

Лъвове са диви и необуздани изпълнители. Бъдете готови за диво, слънчево каране. Но също така се уверете, че знаете, че сте с вродена звезда, която обича да се държи и обича да има зрители наоколо. Така че очаквайте повече целувки, когато сте на парти, отколкото когато сте сами. Те обичат да целуват партньори, които са диви и унигибирани като тях. Те мразят гаврата и колкото по-дива е целувката ви, толкова по-вероятно е да искат да бъдат с вас. Целувката: Интензивна с много страст. Те също обичат да използват езиците си, за да се закачат. 

Дева 

Те са педантични, спретнати и търпеливи и непрекъснато ще каталогизират и анализират цялото преживяване. Но не очаквайте глупави или импулсивни ходове. Практически съображения къде и какво трябва да бъдат сортирани, преди да започне каквото и да е действие. Те обаче са внимателни и грижовни. Целувката: Те са нежни и не хапят. Те обичат да те държат здраво, когато се целуват. Но в края на краищата те ще ви дадат и критика, която ще оцени целувката ви в мащаб и ще прецени представянето ви. 

Везни 

Везните са придирчиви и чувствени с любов към романтика и мистерия. Също така трябва да знаете, че няма да се предприемат действия, ако не сте си измили зъбите след вечеря и не миришете и на пресни рози. Тук е истински романтик. Така че меката музика и приглушените светлини в елегантната обстановка са от съществено значение. Интересният разговор също е основен завой. Целувката: Дълга и романтична с няколко прекъсвания в внимателно настроена обстановка, приятна за сетивата. Целувките бавно ескалират в своята интензивност. 

Скорпион

Целуването на Скорпион често не е приоритет. Това е стъпка, много малка стъпка към по-интензивни неща. Скорпионите също обичат контрола, така че нека ги ръководят. Целувката на Скорпиона вероятно ще ви отведе до дълбокия край на океана, така че се уверете, че сте в пространство, където можете да отидете по-далеч или да се оттеглите любезно. Целувката: Страстна, интензивна и гладна, с капацитет да продължи дълго време, ако Скорпионът го пожелае. Те мразят да се отклоняват, така че не очаквайте някакво разсейване, докато се целувате. 

Стрелец 

Стрелците са авантюристични, спонтанни и изненадващо чувствителни. Бъдете готови за топлина, която ще ви остави да се чувствате сигурни. Но те са неспокойни и понякога може просто да ви подкарат зад завоя. Стрелците са мрачни същества и се целуват само когато наистина искат. За щастие това е доста често. Целувката: Непредсказуема, но и много фокусирана върху вашите реакции и гарантирано запалване на огън. Но те рядко са спретнато изпълнявани задачи и в повечето случаи могат да бъдат разхвърляни. 

Козирог 

Козирозите се целуват интензивно, искрено и много умело. Бъдете готови да бъдат подхождани необичайно, тъй като съвършенството на преследването е толкова вълнение, колкото и последната среща. Повечето Козикорци обичат да планират настройката на целувката с най-малки подробности, за да постигнат максимален ефект. Целувката: Умела, искрена и страстна. Пълният фокус е върху самата целувка. Всички останали подробности избледняват пред решимостта на един Козирог да свърши добре работата. Понякога включително и теб. 

Водолей 

Водолей са мечтателни, нежни и лесно се разсейват дори от преминаваща муха. Бъдете готови целувката да бъде прекратена по всяко време. Водолеят винаги решава точното време, но можете да се опитате да настроите правилното настроение. Бъдете непрекъснато подготвени да чуете, когато искате дълга среща, последвана от дискусия за състоянието на света. Целувката: Доминираща, страстна и точна. С винаги отворено око, за да проверите реакциите си. И макар първоначално да са неохотни, щом влязат в него, ще останете без дъх, поддържайки темпо. 

Риби 

Те са със звездни очи, влюбени и нежни. Те са трогнати от цялото преживяване и искат да се загубят в него. Но не очаквайте от тях да поемат отговорност за цялото нещо, след като то приключи. Почти всяка настройка обаче е достатъчна, за да изключи Рибите. Независимо от заобикалящата среда, представата за романтика на Рибите се променя в зависимост от настроението им. Целувката: Нежна и кашава. Ето човек, който ще ви подари рози и след това ще ви целуне, сякаш сте най-сексият човек на света. За съжаление те също могат да бъдат много студени след края на целувката.

Източник: yourtango.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com