Как трябва да се обича всяка от 12-те зодии?

140558
Как трябва да се обича всяка от 12-те зодии?
Снимка: iStock/Guliver

Как трябва да се обича всяка зодия, за да е щастлива. Едни търсят страстта, други спокойствието, а трети от всичко по малко. Ето как се обича всяка зодия:

Овен - търпеливо и без никакви упреци. Овните се обичат за цял живот, защото най-много пъти са били наранявани от внезапно изчезващата любов. Те имат нужда от разбирателство и ПОДКРЕПА. Нямат ли я, никога няма да са твои.

Телец
- мноооого търпеливо. Телците никак не обичат припряните работи и само да пристъпиш към тях, се отдръпват с три крачки назад. Те се обичат с много разбиране, защото чувствата им са много крехки и колебливи. Всичко може да ги обърка.

Близнаци - страстно! Близнаците обичат страстните връзки, които те оставят без дъх. Обичат се на един дъх и не понасят скуката. Ако искаш да задържиш до себе си представител на тази зодия, трябва да си много изобретателен и ненаситен... в леглото.

Рак
- с отношение и безкрайна доброта. Както се отнасят с теб, така и ще искат същото в замяна. Понякога Раците се затварят в себе си без причина и трябва да проявиш разбиране към тези техни настроение. Раците се обичат без много въпроси и с много топлина.

Лъв
- с внимание към дейталите. Лъвовете умеят да виждат малките неща в живота и много ценят малките жестове. Романтиката също е важна за тях и никога не бива да спирате да ги изненадвате, за да задържите вниманието им, както и любовта им.

Дева
- като за последно. Девите се обичат така, сякаш идва края на света. Трябва да им повтаряте колко са значими за вас. От време-на време ще ви измислят драми, без които не могат, защото имат нужда от тръпка и разнообразие. Девите се обичат... трудно, но си струва всичко накрая.

Везни - спокойно и без дребнавости. Везните не понасят онези връзки, в които двойката се кара за щяло и нещяло. Не обичат глупавите битови спорове и това може да накара любовта им да изчезне. Везните се обичат с цялата душа и без никакви упреци.

Скорпион - от разстояние. Те не обичат задушаващата романтика, не правят романтични изненади, но са изключително верни. Имат нужда от здрава и сигурна връзка, а не драми на всеки час, раздели и събирания отново. Скорпионите се обичат ЗРЯЛО.

Стрелец
- романтично. Обожават романтика, романтичните изненади и нежния подход. Очакват половинка, която ще им сваля звезди и ще прави и невъзможното за тях. Стрелците се обичат с много усилия, но накрая всичко си заслужава, защото обичат силно в замяна.


Козирог
- с много търпение, така се обичат Козирозите. Те са инатливи, самостоятелни и държат да става тяхното. Човекът до тях трябва да бъде много търпелив и остръпчив. Това е ключът към вечната им любов. Козирозите се обичат изключително внимателно...

Водолей
- всеотдайно и за цял живот. Водолеите не приемат краткотрайните връзки, не търсят забавление, а онази вечна любов, която ще издържи на всичко. Водолеите се обичат силно, истински и без условности. Те са лесни за обичане, просто им даваш цялото си сърце.

Риби
- с много топлина. Рибите обичат семейството си и дават всичко за него. Те се обичат с  много топлина, разбиране, спокойствие и уют. Тяхната любов в замяна е много всеотдайна и остава за цял живот, ако човекът до тях не се промени от първия до последния ден.

4-те зодии, които влизат в живота ти и... остават там завинаги

Да се влюбиш е лесно, да обичаш е сложна задача, а да останеш завинаги - непосилно за някои. Има зодии, които държат на любовта, обещан...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com