Как всяка зодия приема идеята за Ад

11010
Как всяка зодия приема идеята за Ад
Снимка: Pixabay.com

Знаем какво казват нашите зодиакални знаци за автомобилите, които харесваме, сладоледните аромати, които обичаме, и най-подходящия партньор. Но какво можем да кажем за нещата, от които отвращаваме?

Всяка отделна зодия има по нещо, което не може да понася и което за нея може да се нарече истински Ад. Адът не е просто мястото, обратно на Рая, както го описват в книгите. То може да бъде реално нещо, свързано с ежедневието ви и начина, по който гледате на нещата от живота.

Най-подходящият коктейл за вашата ЗОДИЯ

Точно както вашият хороскоп казва много за вас, същото прави и любимият ви коктейл. А когато двете неща се смесят, се получава много за...

Ето как всяка зодия приема идеята за Ад.

ОВЕН

Вие сте осъдени вовеки да редите пасианс (с непълен комплект карти) в една стая, без да има с кого да говорите. Имате само телефон с интернет, през който можете да видите, че всички ваши приятели се срещат и се забавляват без вас.

ТЕЛЕЦ

Вие се влюбвате лудо в някого, но след това разберете, че е писател на свободна практика, който пътува по света и живее без почти никакви пари в мотели и къщи за гости, а понякога и на палатка.

5-те зодии с ново гадже това лято

Лятото е сезон, в който романтиката и любовта са неизбежни. Няма как да стоим на брега на морето, да усещаме лекия бриз по кожата си и ...

БЛИЗНАЦИ

Водите дебати за това дали да отидете на парти, а когато най-сетне решите, отивате на партито и започвате да водите още дебати.

РАК

Вие сте в един безкраен кръг от безсмислени срещи в които всеки, с когото говорите, изглежда че намира по нещо нередно във вас, но никога не казва какво точно. Може да има нещо между зъбите ви или ненаситната ви нужда да бъдете обичани. Също така е много студено, а вие сте леко облечени.

ЛЪВ

Вижте коя зодия как ще реагира, ако влезе крадец в дома им

Овен Хваща се за кобура Овенът не бяга от битка. Овенът даже чака да нахлуе бандит в дома му! Както му е накипяло, добре ще му дойде ...

Вие сте актьор, който се бори за водеща роля в нов филм, но след като я получавате разбирате, че ще имате само 45 секунди време на екрана. И вие трябва да заснемете тези 45 секунди в тъмно студио в най-красивия ден на годината, когато времето е прекрасно. И ще ви платят в кеш, много по-малко от колкото заслужавате.

ДЕВА

Планирате уикенд пътешествие с всичките си приятели до минутата. Всичко е организирано перфектно. А, когато всички се появят, някой (вероятно Овен) предлага просто да го пропуснете като отидете да поиграете в близкия парк. За ваш най-голям ужас, всички се съгласяват с него.

ВЕЗНИ

Имате неограничен достъп до гардероба на вашата любима модна икона, но всички дрехи са намачкани и не можете да намерите ютия никъде.

Вижте коя е идеалната половинка за вас според зодията

Има хора, които сякаш наистина са родени един за друг. Често се оказва, че зодиакалните им знаци имат пръст в това и този факт не е ник...

СКОРПИОН

Вие с гордост се съгласявате да отидете на комедийно шоу, само за да бъдете извикани на сцената от комика, който да се забавлява за ваша сметка и всички да ви се подиграват.

СТРЕЛЕЦ

Намирате своя мечтан апартамент (абсолютно всяко нещо в него е точно такова, за каквото винаги сте си мечтали), но за да го получите, трябва да подпишете 34-годишен лизинг.

КОЗИРОГ

Това е най-важният урок, който всяка зодия ще научи тази година

Овен Не можете да планирате или да очаквате всяко нещо в живота си. Колкото повече продължавате да се опитвате да планирате всеки елем...

Получавате интервю за идеалната си работа, но в последната минута те казват, че интервюто е тест, за който не можете да учите, и че 95% от хората не успеят да се справят.

ВОДОЛЕЙ

Вие сте в капан, работейки на монтажна линия, където всеки ден трябва да носите наистина скучна униформа за остатъка от живота си. Вашият шеф променя вашата длъжностна характеристика, без да ви каже, след това ви уведомява с бележка, съдържаща милиард правописни грешки.

РИБИ

Вие сте отговорни за избора на ресторанта за групова вечеря и всяко място, на което се опитвате да направите резервация, е пълно, а след като най-после получите маса, сервитьорът ви казва, че всичко в менюто е изчерпано, освен вегетарианския бургер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пукането на пръстите на ръцете е признак на нещо тревожно: Ето какво разкриват експертите

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com