Как зодиите от Везни до Риби показват гнева си?

9148
Как зодиите от Везни до Риби показват гнева си?
Снимка: iStock/Guliver

Вече видяхме как част от зодиите се ядосват. Сега е време да продължим с разглеждането на останалите знаци и по-точно как зодиите от Везни до Риби показват своя гняв: 

Везни: Кипящ гняв

Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат емоциите си?

Много е трудно да се общува с импулсивни хора, а когато това са дами, ситуацията става особено сложна. Когато се справяте с дамите от т...

Има ли нещо, което Везните мразят повече от конфронтацията? Не много. Не обичате да показвате гнева си, тъй като смятате, че това не е особено привлекателна емоция. Също така често не върви много добре с вашата очарователна и привлекателна персона. Докато обичате да се опитвате да бъдете над гнева, понякога не можете да се откажете от това и в крайна сметка ще загубите хладнокръвие. Но когато го загубите, вие наистина вярвате, че какъвто и начин да изразите изблика си, е най-добрият възможен начин. Везните имат начин да оправдаят всичко - дори когато е срив.

Скорпион: Брутален гняв

Скорпионът не се разгневява лесно, но когато сте вие, хората трябва да направят всичко възможно, за да се измъкнат от вашата огнева линия, защото сте страшни, когато сте ядосани. Вашето смрадливо око ще изтръпне по гръбначния стълб на никого, а саркастичните неща, които казвате, когато сте ядосани, са брутални. Вие не сте знак, който прощава и забравя, и никога не можете просто да го пуснете, когато се ядосате. Хората трябва да се пазят от яростния Скорпион - защото емоционалното унищожение, което нанасяте, не е красиво.

Стрелец: Огнен гняв

Стрелецът се управлява от огъня, така че има смисъл, че можете бързо да пламнете. Използвате думите си, когато сте ядосани, но това не прави по-малко болезнено за околните. Ако някой ви разстрои, не е различно да го откажете незабавно - както в социалните медии, така и в реалния живот, тогава първо се справете с гнева. Най-добрият начин хората да се справят с вас, когато сте ядосани, е да ви отстранят, тъй като имате склонност да се отклонявате достатъчно, за да забравите защо сте били толкова разгневени.

Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?

В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите и по-точно как различните зодии от Овен до Дева се ядосват.  Овен: Бурен гняв Ак...

Козирог: Разрушителен гняв

Козирозите приемат гнева много сериозно и обикновено не го изразявате, освен ако не бъдете докарани до вашите граници. Известно е, че разбивате всичко, което ви е удобно, и нарязвате някого с критика, когато му се даде възможност. Ще кажете, че хората са ви разочаровали, вместо да изразяват колко сте ядосани на тях, така че хората не бива да позволяват на спокойното ви поведение да ги заблуди. Когато сте изгонени до изблик, това е толкова извън характера, че ще шокирате всички около вас.

Водолей: Тих гняв

Водолей, обикновено сте много хладни и отнема много, за да ви побеснее. Когато Водолеят ви е ядосан, не очаквайте да говорят с вас известно време, защото първата им линия на защита е да осигурят на хората тихото отношение и след това да се качат в колата си, за да се придвижват, докато се почувстват по-добре. Ще се опитате да игнорирате източника на вълнението си дълго време, понякога възможно най-дълго, надявайки се, че в крайна сметка ще успеете да се охладите. Ако не можете, ще влезете в режим на крайно вбесяване и накрая ще си изгубите нервите. Въпреки че, може да разтоварите всички негативни чувства, които сте изпитвали, пак може да ви отнеме известно време, за да започнете да говорите отново с приятели.

Риби: Емоционален гняв

Шест начина да се справим с гнева си

Много хора се ядосват и не знаят как да контролират гнева си. В тази статия ще ви покажем шест начина, чрез които да се овладеете: ...

Рибите са постоянно в чувствата си и това е хубаво, защото означава, че не се ядосвате много често. Но когато се ядосате, можете да бъдете направо ужасяващи, въпреки че единственият човек, на когото сте склонни да се нахвърлите, сте вие ​​самите. Когато сте в разгара на яростта, можете да станете насилствени, саморазрушителни и вашите живи въображения да станат пълни с драмата. След като гневът ви премине, имате нужда от сериозно самотно време, за да излекува сърцето ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището
Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Някои думи могат да разгневят починалите и да ви изпратят неприятности и проблеми. Гробището е свещено място, на чиято територия трябва да се спазват...