Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви хора не понасят всичките 12 зодии?

03 април 2017, 14:44 часа

Всяка зодия има определен типаж, който не понася. Не могат да се спогодят, а и не искат, защото другият човек е всичко, което те самите не са. Това са типовете хора, с които зодиите не могат да намерят общ език.

Овен

Овните не понасят хора, които им казват какво да правят. Властни, егоистични и наперени. Изобщо не могат да намерят общ език с тях, защото не понасят някой да им казва какво да правят. Срещнат ли такъв човек, след известно време такъв скандал могат да си спретнат, че да не си говорят никога повече.

Телец

Телците имат алергия към лъжците и клюкарите. Не понасят някой да злослови за тях, да говори зад гърба им и да съсипва безупречния им имидж. Срещанат ли подмолен човек, който лъже и плете интриги, няма никакъв шанс изобщо да им обръщат някакво внимание. Все едно не съществуват.

Близнаци

Близнаците не обичат досадници, които се лепят за тях и не ги оставят на мира. Те имат много силно изразени граници за личното им пространство и когато някой се опита да нахлуе в него, бива жестоко „изгонен“ от там. За това и в любовта ги печелят тези, които не им обръщат внимание, а не тези, които им се кланят в краката.

Рак

Раците мразят непочтенните хора. Животът им е толкова изряден, че изключват от него всички, които не се вписват в идеалните им представи за света. Обичат да си общуват с честни и добри хора, а всички с лошо поведение и съмнително минало са тотално игнориани от тях.

Лъв

Лъвовете мразят хора, които си мислят, че всичко знаят. Не обичат такива, които смятат, че само тяхното мнение има значение и хора, с които никога не можеш да излезеш като победител от спор с тях.

Дева

Девите мразят егоистите. Тези, които взимат всичко за себе си, не дават нищичко и пак искат, защото не им стига. В любовта никога не могат да се спогаждат с хора, които не правят компромиси и мислят само за себе си. Девите са алергични към егоизма.

Везни

Везните мразят нервни, неспокойни, шумни и доминантни личности. Те не понасят някой да влезе в стаята и винаги да приковава цялото внимание върху себе си. Не обичат хора, които се мислят за много важни и винги казват кое как ще бъде.

Скорпион

Скорпионите не харесват подмолните лъжци и тарикатите на дребно. Не понасят, когато някой винаги е над закона и над правилата. Смятат, че светът щеше да е по-хубаво място, ако всички спазвахме реда и закона. Мразят тарикатите на дребно,  които вечно искат да минат между капките.

Стрелец

Стрелците пък не обичат хора, които много си вярват. Такива с високо самочувствие, които влизат в стаята и сякаш светът е техен. Мразят хора, които не знаят и защо има такова самочувствие – напълно безпочвено.

Козирог

Козирозите мразят предателите. Не могат да простят, когато някой близък до тях човек ги е предал по най-грозния начин. Никога повече не допускат до себе си именно човекът, който ги е наранил. Краят е веднъж завинаги.

Водолей

Водолеите мразят хората, които не спазват никакви правила, които не мислят и действат по инерция. Не могат да се примирят с това, че всички в България действат първосигнално и не спазват никакви правила. Неуредиците ги побъркват.

Риби

Рибите не обичат хората, които вечно мрънкат. Тези, които не са доволни от живота си, от деня, от света и от себе си като цяло. Предпочитат позитивните и ведри хора, които правят света по-цветен и щастлив.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес