Какви са музикалните предпочитания на всяка зодия?

4197
Какви са музикалните предпочитания на всяка зодия?
Снимка: whoalice-moore / Pixabay

Зодията, която сме до голяма степен отразява нашия темперамент. Честно казано няма как астрологията да не повлияе до някаква степен на музикалните ни вкусове. Ето какво обича да слуша всяка зодия.

Овен - обичат да има силен бийт

Музиката е важна част живота им. Те обичат живи парчета с ясно изразен бийт. Тя им помага да изразят своето вдъхновение и страст. Падат си по хард рок и хеви метъл, но също така може да релаксират и на класическа музика.

Телец - Филмовата музика ги вдъхновява

Позитивни личности, които често може да ги засечете да си припяват саундтрака на любимия им филм. Музикалният им вкус е комерсиален и обичат да работят на фона на любимото им радио. Те могат да слушат всичко - от поп до класическа музика, но най-любими са им саундтраците на любимите им филми, които ги вдъхновяват и им помагат да се фокусират върху целите си. 

Близнаци – техния извор на енергия са неостаряващите хитове

Вярват, че, който пее зло не мисли и по този начин преминават през трудностите от живота си. Обичат музика, на която могат да се развихрят и няма как да останат безучастни към парчета, които ги връщат към миналото. Обичат музика от 50-те, 60-те и като цяло евъргрийни от близкото минало.

Зодиите, които живеят за музиката

Рак – Романтичната музика им е в кръвта

Като емоционална зодия най-често обичат да си пускат балади и песни с вдъхновяващ текст. Не обичат бързите парчета и предпочитат да релаксират и да потънат в мислите си, докато слушат любимата си музика. Предпочитаните стилове са поп и блус.

Лъв – Бърза музика, на която да избухнат

Те обичат да са в центъра на вниманието и обичат да слушат парчета, които да ги вдъхновят да "изметат дансинга". Често може да ги забележите на хеви метъл и хард рок концерти.

Дева – Класическа музика и чаша вино в ръка

Те са истински класици и определено знаят как да си разпускат. Обичат по-спокойната музика и това им помага да презаредят батериите си.

Везни – Истински меломани

За тях не е проблем да превключат от романтична музика на тежък метъл. Избират какъв стил да слушат според настроението, в което се намират. Често, когато обикалят баровете правят истински маратони по клубовете и от рок бар може да приключат вечерта в чалга заведение.

Скорпион – Латиното е в кръвта им

Страстна натура като Скорпион няма как да остане безучастна, когато чуе латино ритми. Кръвта им закипява и изпитват неистово желание за танцуване. Освен това харесват джаз и силен бийт.

5 зодии с музикални заложби

Стрелец – Музика, в която има китари

Китарите им действат подкожно. Неслучайно любимите им филми са свързани с Дивия Запад. Именно филмовите саундтраци са неизменна част от плейлиста му.

Козирог – Опера

Козирог обича песни, които разказват истории. Именно такива са оперната музика и джазът. Понякога разнообразя с класически рок и рокендрол, когато иска да се забавлява и да му отпусне края.

Водолей – Искат да се забавляват

Те са истински меломани, които обичат всякаква музика, стига да я почувстват. Затова не се учудвайте, когато се качите в колата им и след тежък метал, започне народна музика, например.

Риби – Музика, която да стимулира творчеството им

Те имат нужда от източник на енергия, който да ги зарежда и да стимулира креативността им. Обичат сложни мелодии и често плейлиста им е съставен от парчета от различни националности.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com