Какви са знаците, че имаш страх от изоставяне?

2078
Какви са знаците, че имаш страх от изоставяне?
Снимка: iStock

Всеки човек (или поне повечето, или поне, тези считани за нормални) има страх да не остане сам, да не го изоставят... Когато си сам, търсиш Човека с главно Ч, който да е за теб, който да е твоята сродна душа, с който да се борите заедно срещу трудностите в живота, да споделяте и хубаво, и лошо, с който да остареете заедно.

Тези, които са сами, понякога мислят, че това е „ cauza perduta“, че е невъзможно и дори може би няма смисъл... Не си заслужава. „ Гроздето е кисело“ – казала лисицата, като не могла да го стигне... Така и тези хора предпочитат да се откажат, вместо да търсят и да се борят.

4 начина да съживите ЗАСПАЛА връзка

Именно борбата е това, което трябва да се прави всеки ден, ако имаме половинка и искаме да продължаваме да я имаме. Да се борим за усмивката на любимия човек, за неговото добруване, да си споделяме задължения и най-вече - да правим много, много, много компромиси. Разбира се, всичко трябва да е премерено и в граници. Иначе се превръща във фанатизъм и обсебване.

Обсебването е най-ясният знак за страха от изоставяне... За съжаление е огромна грешка! В момента, в който започнем да обсебваме нашият човек, да го следим, разпитваме, да му държим сметка и може би някои да му ровят в телефона, това вече не е любов, а болестно състояние... И е най-бързият и сигурен начин да го загубим. Завинаги и изцяло и само - по наша вина.

16 признака за здрава връзка

Друг категоричен и отново напълно погрешен знак е ревността. Ревнувайки, правейки скандали дори за поглед, усмивка, невинна комуникация на нашия човек с друга жена, скоро вече той няма да е наш... Следенето, независимо дали е само следене на телефона или реално следене, дали от нас или от наши приятели, дори частен детектив говори за желание за контрол, сякаш разглезено дете иска всичко да е по негова воля, не се интересува дали другият е щастлив... Още един сигурен начин да изгубиш своя любим!

Така че, мили дами, дори да имате огромен страх от изоставяне и загуба на вашият любим, ако не искате наистина да ви напусне, моля ви, не му правете скандали не го разпитвайте, не го следете или обсебвайте, защото това вече няма да е любов и никой няма да е щастлив. Успех!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кой е най-големият полуостров в света?

Предупредиха потребителите на електрически велосипеди за опасности при зареждане

eMAG пуска Hair & Makeup Shop с над 60 000 продукта и асистент за пазаруване за клиенти

Кои великденски ястия са задължителни за празничната трапеза?

Носил го е най-богатият на борда на Титаник: Продадоха златен часовник с история (ВИДЕО)

Ягодите - дразнят ли стомаха или не?

Къде се намира международното летище „Бен Гурион“?

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com