Какво една двойка НИКОГА не трябва да прави във Facebook

52404
Какво една двойка НИКОГА не трябва да прави във Facebook

Социалните мрежи оказват все по-голямо влияние на хората днес. Сега профилите ни във Фейсбук и Туитър вече са част от ежедневието ни, а благодарение на модерните технологии и достъпът до интернет, е все по-лесно да споделяме всякаква информация за нас. Така ставаме свидетели на много двойки, които ни показват любовта си и постоянно използват социалната мрежа, за да афишират връзката си. Какво една двойка не бива да прави в социалната мрежа?

Казвайте си мили думи, но не го правете в социалната мрежа. Човек трябва да оценява партньора си и да му показва, че го обича. Милите думи могат да те накарат да се чувстваш обичан и желан от партньора си. Но това е нещо, което е хубаво да остане само за вас двамата. Няма да стане по-ценно, когато си излеете душите в поредния статус. По-скоро ще дразните останалите потребители с лигавите си обяснения. Ако искаш да кажеш на партньора си колко много той значи за теб, тогава измисли по-оригинален начин.

Защо не трябва да се връщаме при бившите

Сигурно ви се е случвало да мислите, че сте направили огромна грешка, когато сте се разделили с някой мъж; че всъщност го обичате, въпр...

Профилът е нещо лично. Някои двойки решават, че не са им необходими два профила, а могат да имат един общ. Това е доста странно решение, защото все пак понякога е трудно за останалите да разберат кой публикува или коментира, кой чати. Освен това създавате усещане за това, че губите личността си и тотално ставате едно цяло с партньора си, убивате всякаква индивидуалност.

Не е нужно да уведомявате останалите потребители за всяка стъпка, която правите. Грешка на много двойки е, че те постоянно информират какво правят, къде са, с кого са, как се чувстват. Няма лошо да споделите статус или да се отбележите от дадено място, проблемът е ако го правите по няколко пъти на ден и всеки ден. Имайте предвид, че никой не се интересува какво точно правите в 5 сутринта и как се чувствате.

Спорове. Всяка връзка не минава и без караници от време на време. Това е нормално и в повечето случаи партньорите се сдобряват. Проблемът е, че много двойки решават да напълнят профила си с досадни статуси за това колко са неразбрани и неоправдани. Това е досадно за останалите, а и няма да решите проблемите си във връзката, като споделяте статуси в социалната мрежа. По-добре помислете защо се карате и какво можете да усъвършенствате.

Когато любовта свърши. Все някога идва края на любовта и партньорите се разделят. Тогава сагата продължава и много хора започват да сипят негативизъм по адрес на бившето гадже и целия противоположен пол. Истината е, че това е излишно и няма да помогне да преживееш болката от раздялата, пише tribali.info.

7 знака, че сте с неподходящия човек

Ако искате да се уверите, че сте с правилния партньор, прочетете внимателно следващите редове, за да познаете дали не се срещате с греш...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как са приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com