Какво обожават в СЕКСА различните зодии

162685
Какво обожават в СЕКСА различните зодии
Снимка: Istock/Guliver

Овен

Сексът, за който не могат да спрат да мислят

Овенът иска да бъде стимулиран психически толкова, колкото и физически, трябва съзнанието му да бъде стимулирано на най-високо ниво. За да осигурите на Овена един истински разтърсващ секс, трябва да си поиграете със съзнанието му повече, от колкото с тялото му. Те искат да правят толкова различен и неочакван секс, че да не могат да спрат да мислят за него в следващите няколко дни.

Телец

Секс с атмосфера

За Телец е важно цялото преживяване. Става въпрос за вечерята, виното, което пиете, как са подредени свещите. Романтиката трябва да е на ниво. Ако искате да впечатлите един Телец в леглото, съсредоточете се върху подробностите, които водят до него. Ще трябва да го съблазните на всички нива, ако искате да му осигурите незабравим секс.

Близнаци

Секс, който е неочакван

Близнаците трябва да се чувства така, сякаш те винаги прекрачват границите на това, което е приемливо и това никога не е толкова типично в спалнята. Ако искате да ги впечатлите, опитайте да направите нещо, което е малко странно и различно и може би навсякъде освен леглото. За тях класическият секс в спалнята е скучен и старомоден.

Рак

Секс, който е безопасен

Раците искат да се чувстват обичани и дори да не са настроени на сексуална вълна, в крайна сметка искат да се чувстват обвързани и моногамни. Ако искате хубав секс с Рак, покажете му, че искате само него. Ракът действително процъфтява и се оставя да се отпусне, когато знае, че е в компанията на някой, който наистина се интересува от него. Секси за него е когато се чувства безопасно и защитено. Така може да покаже истинската си същност, която крие под рачешката черупка и когато го прави един от най-романтичните знаци в зодиака.

Лъв

Сексът, който дава власт

Ако накарате един представител на зодия Лъв да се чувства още по-секси, отколкото обикновено, ще можете напълно да спечелите сърцето му. Лъв иска да чувства, че контролира ситуацията, сякаш сте напълно пленени от присъствието и сексапила му. За един Лъв сексът е добър само, ако се чувства секси, докато го прави. Нещо, което е неудобно или неподходящо, няма да го накара да се чувства страхотно.

Дева

Секс, който има смисъл

Може и да ви се струват студени и безчувствени, сякаш не се интересуват много от това, което правите, но дълбоко в себе си Девите искат да знаят, че има някаква цел в това, което правите. Представителите на зодия Дева се възбуждат най-много, когато смятат, че връзката има смисъл, а не е просто нещо случайно, с което трябва да се задоволят веднъж, или два пъти.

Везни

Вижте какво правят различните зодии след секс

Какво правите след секс? Отдавате се на блажени прегръдки с любимия или предпочитате да заспите без никой да ви закача? Намирате си р...

Секс, който е романтичен

Е, нищо неочаквано, нали? Везните са царете и цариците на любовта и романтиката, а добрият секс за тях е напълно потапящо, емоционално преживяване. Те искат да се почувстват развълнувани, обожавани и напълно отдадени на емоциите, които предизвиква сексът. Везните вижда секса като холистично преживяване: не става въпрос само за това, което те чувстват физически, а и как се чувстват най-вече емоционално.

Скорпион

Секс, който е интензивен

Независимо дали е тъмно и тайно или страстно и емоционално, Скорпините свързват всичко сексуално с дълбоко, тъмно чувство. Добрият секс за един Скорпион е интензивност, независимо дали е физическа или емоционална или дори умствена. Понякога това се проявява като просто желание да се чувства напълно и 100% желан от партньора си, друг път се проявява като секс, който продължава с часове и се развива на всяко възможно място в дома… или извън него.

Стрелец

6 женски навика в леглото, които мъжете обожават

Има някои дребни неща, с които можете да спечелите страстта, любовта и вниманието на партньора си. Мъжете разбират по различен начин ин...

Секс, който е мистериозен

Стрелецът обичат интриги и това важи с пълна сила за сексуалните им отношения. Те трябва да чувстват напрежение и тръпка, за да кажат, че сексът е бил невероятен. Трябва да има нещо, което да е малко скришно, малко тайно, малко неочаквано. Нещата трябва да се случат елегантно и изтънчено, с вкуси и изненада. Стрелците не обръщат внимание на явни и очевидни свалки. Те искат първо да бъдат прелъстени психически.

Козирог

Секс, който ги вади от зоната им на комфорт

За всички правила и структури, които Козирозите са склонни да поддържат в живота си, те най-често се задвижват от неща, които са малко извън тяхната зона на комфорт. Те искат да бъдат тласкани, макар и леко, да изследват нови неща и преживявания. Най-вече Козирозите обожават да бъдат прелъстявани с думи, затова колкото повече им говорите, толкова по-добро ще бъде сексуалното преживяване.

Водолей

Най-неочакваните травми по време на секс

Лекари са съставили списък с най-неочакваните травми по време на секс. На първо място е изгаряне на гениталиите в след прием на пикантн...

Секс, който е еротичен

Един Водолей ще се нуждае от едно от две неща: секс, който освен физическо им дава духовно преживяване или секс, който потвърждава вашите чувства един към друг. Така или иначе, Водолеите са еротична и дори понякога странна зодия. Те държат на емоциите повече от колкото на самия секс.

Риби

Секс, който е страстен

Като най-емоционални и креативни от всички зодии, Рибите трябва да се чувстват напълно погълнати от сексуалните си партньори и техният опит с тях трябва да бъде върхът на страстта и интимността. Те искат техните взаимоотношения да се сведат до някакво плътско желание, независимо дали това е дългосрочна любов или еднодневна работа. Така или иначе, те са най-привлечени от това, което изглежда неустоимо (а дори и понякога безотговорно). Затова обичат секса в най-суровата му форма, често си падат и по грубостите.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com