Какво очаква всяка зодия до края на 2020 година?

22251
Какво очаква всяка зодия до края на 2020 година?
Снимка: iStock/Guliver

В интернет се въртеше една шега, че през 2015-та година всеки, който е отговорил на въпроса "Какво очаквате да ви се случи след пет години?" е дал грешен отговор и въобще не е очаквал какво ще ни стовари на главата 2020-та. Първите осем месеца от тази година се изнизаха бързо и промениха ежедневието на хората по света по доста неочакван начин. Голяма част от хората гледат с надежда в оставащите месеци до идването на 2021-ва, с мисълта, че ще имаме малко спокойствие и стабилност (най-сетне!). Естествено, никой не може да гледа в бъдещето, но нека видим какво очаква различните зодии до края на годината, според астрологичните прогнози: 

Овен

През септември парите летят към вас и времената са прекрасни за всякакъв вид образование, а необвързаните имат прекрасни потенциални моменти да се влюбят. През октомври трябва да направите всичко възможно да намалите стреса, заради здравето ви, избягвайте рискови и нестабилни финансови инвестиции. През ноември здравето ви е отлично и имате страшно много енергия, използвайте спорт да я изразходвате, в противен случай енергията ви ще избива в спорове в любовта. През декември се подгответе за изключително хаотичен месец – връзките ще нуждаят от взимане на решение, работата ви ще има нужда от много внимание, а здравето ви ще е нагоре-надолу, подгответе се добре и организирайте живота си, така че да посрещнете 2021 горди със себе си!

Телец

През септември парите ще се харчат внимателно и разумно, доста ще се вложат в дома за ремонт или реновации, обвързаните Телци ще правят важни решения да се овържат още повече или да се разделят с половинката си. През октомври финансите ще се забавят, но всичко е наред, академично забавяне за всички учещи. През ноември работата ви изисква постоянство и труд и това ще донесе малки спорове в личния живот. През декември кариерата и любовта ви ще прогресират успешно и ще претърпят дългосрочни промени и за следващата година.

Близнаци

През септември ще има финансово и образователно развитие, а обвързаните ще се почувстват още по-романтични с изненада или кратко пътуване из страната. През октомври в кариерата няма да има промени, но очаквайте приятни изненади, докато социализирате. През ноември уменията ви за организиране ще са ви повече от необходими, а развитието ви ще бъде подпомагане от приятели и познати. През декември необвързаните ще имат много възможности, а финансите и кариерата ви ще се стабилизира.

Рак

През септември трябва да се внимава със здравето, може да се очакват финансови изненади  - повишения, бонуси, нова работа, допълнителни доходи. През октомври семейният живот ще е изпълнен с щастие, а месецът е благоприятен за финансови инвестиции. През ноември романтичният живот ще е изпълнен с недоразумения, ще има прогрес на работа, въпреки че и там има конфликти. През декември е възможно да има промени за добро в работата ви, а в личният ви живот ще има много промени.

Лъв

През септември семейната атмосфера ще е по-бурна и трябва и внимание в кариерата. През октомври социалният живот ще запълва цялото ви време, докато кариера и романтика ще се забавят леко. През ноември финансите ще са отлични и нещата ще се случват бързо, преглеждайте по два пъти всякакъв вид документации, крайни срокове и договори. През декември кариерата е успешна, а финансите ще претърпят много различни стратегии, в любовта всичко ще е наред, ако изразявате чувствата си открито.

Дева

През септември кариерата ще е подпомагана от колеги и приятели, а любовта ще е страстна, но разсейвана от други неща. През октомври ще трябва да разрешавате проблеми, не позволявайте на забавени финанси да провалят настроението и личният живот. През ноември ще ви изненадат в работата ви, използвайте нервността и агресията за допълнителни занимания и хобита. През декември в кариерата и финансите ще има затруднения, но любовта ще ви подкрепя, за да се справите.

Везни

През септември здравето е фантастично с хубава храна и активност, а социалният живот ще изпълва живота. През октомври здравето ви ще е фантастично, а безработните ще имат много възможности. През ноември парите ви зависят изцяло от труда и чара ви, благоприятен месец за учащите. През декември е необходима да намерите баланс между работа и личен живот, за да няма затруднение в нито едното.

Скорпион

През септември работната атмосфера ще е приятна, може да се поразгледа къде да се инвестират пари. През октомври кариерата и финансите ще пострадат доста, подгответе се стратегически за решения. През ноември трябва да запазите баланса на работа, за да е успешно, а финансите ще са непредвидими. През декември кариерата и финансите прогресират успешно, въпреки хаотичен личен и социален живот.

Стрелец

През септември постоянната работа носи доходи и стабилност, но носи стрес и трябва да се подсили тялото и ума. През октомври личният живот ще е прекрасен, необвързаните ще имат много възможности да се запознаят с интересни хора. През ноември енергията ви е силна и ще имате успех в правенето на пари по различни допълнителни начини. През декември е необходимо внимание към здраве и кариера, но ще бъдете упорити да подобрите външния си вид.

Козирог

През септември амбицията и индивидуалните цели може да разклатят хармонията в любовта, защото сте недоволни от кариерата си. През октомври финансите ще развиват, но ще ви е нужна почивка от работа, както и приятна романтична изненада или кратко пътуване с любими хора да ви заредят. През ноември личният живот ще прогресира, докато кариерата се забавя, необходимо ви е още време да намерите баланс между двете. През декември вниманието ви ще бъде върху кариера и финанси, което ще затрудни личен и социален живот – помолете близките за търпение и подкрепа.

Седмичен хороскоп за 6-12 юли

Овен През тази седмица ще сте на седмото небе от щастие. В личния ви живота ще се сбъдват желание след желание. Сега е моментът да гра...

Водолей

През септември доброто ви настроение ще ви помогне с работата, личния живот и всякакви недоразумения. През октомври внимавайте с клюките на работното място - ще ви навредят, по-възрастни от вас ще ви подкрепят за идеите ви. През ноември кариерата ви ще бъде в разцвета си, но вие ще имате нужда от почивка, сън, спа и детокс. През декември всичко е огряно със светли и късмет, прекрасен момент да благодарите за всичко, което имате.

Риби

През септември кариерата ще бъде подпомагана от семейство и приятели, но ще трябва да се внимава с финансите. През октомври фокусът върху кариерата ви ще се отплати благоприятно, но ще пострада романтичния ви живот, защото ще ви е трудно да балансирате работа и любов. През ноември кариерата и финансите ще се развиват успешно, а учащите ще получат избистряне на ситуацията. През декември кариерата прогресира, въпреки заобикалящата среда, здравето ще е добро, въпреки стреса.

Заглавна снимка: Pixabay

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо мигаме с очи?

Кога е полезно да се ядат сурови фъстъци и кога не?

Помага ли за отслабване ходенето по 1 час всеки ден?

Това не е съдба: 6 причини, поради които сте се влюбили в мъж, когото едва познавате

17 неща в къщата, които крадат здравето ви ден след ден

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com