Какво означава любовта за всяка зодия?

9590
Какво означава любовта за всяка зодия?
Снимка: iStock/Guliver

Любовта трудно може да се опише с думи. Всеки човек я изпитва по различен начин. Най-често използваме фразата "пеперуди в стомаха", за да опишем как се чувстваме, когато сме влюбени. Безспорно ще разберете, когато изпитвате това чувство, но нека да хвърлим един поглед върху това как всяка зодия усеща любовта.

Овен

За Овен любовта е това да направи своя партньор щастлив и най-определящи за него са действията, които прави, за да накара човека до него да се почувства специален. Любовта е в малките жестове и неща, които двойката прави един за друг. Овен постоянно търси начин да покаже на партньора си колко го обича и честно казано не е от най-сладкодумните в любовта. Той е човек на действията!

Телец

За тях романтиката е равносилна на спокойствието и хармонията, която изпитвате, когато сте заедно. Обича да прекарва времето си със своя партньор. Разбира, че той е човека за него, когато е способен да прекара известно време в компанията му, без да изпитва дискомфорт от неловкото мълчание. Телец има нужда от хармония във връзката.

4-те зодии, които могат да правят любов на публични места

Близнаци

Близнаци имат нужда от романтика и късни разговори до сутринта. Те са сред най-общителните знаци от зодиака и съвсем разбираемо връзката им се основава на комуникацията. Когато са влюбени са още по-бъбриви и имат нужда да прекарват колкото е възможно по-дълго време в компанията на любимия си. Може да бъдат обсебващи в това отношение.

Рак

Емоциите напират в тях, когато са в компанията на любимия. Рак не може да си намери място и е във вихъра си. Постоянно търси контакт и се грижи да осигури всичко, от което има нужда партньора им. Те търсят партньор, който да им осигури чувство за спокойствие и стабилност, дори в моментите, когато емоциите достигнат своя връх.

Лъв

Лъвът обича да угажда на своята половинката по всякакъв начин. От материална гледна точка, ще се постараят да не им липсва нищо и ще ви изненадват с ходене по екзотични места, ресторанти и хубави подаръци.

Дева

Изразяват любовта си чрез малките жестове. Нямат нужда от скъпи подаръци или луксозни почивки. За Дева е важно, че човека до тях наистина ги обича и е готов на всичко, за да ги задържи в живота си. Не се впечатляват от материални придобивки и предпочитат да бъдат с любим човек в парка, отколкото заобиколени от непознати в луксозно заведение. Лоялността е на първо място за тях в любовта.

Ако сте една от тези зодии, вие вярвате в любовта за цял живот!

Везни

Везни се нуждае от баланс и хармония в любовта, за да бъде истинска. Те търсят човек, който да внесе този "лукс" в живота им. В основата на връзката им ще стоят взаимните компромиси и грижи. Представителите на тази зодия търсят свързване на по-дълбоки нива - интелектуално и духовно!

Скорпион

Емоционалността им придобива съвсем различни размери, когато става дума за любов. Те не могат да живеят без нея и самият факт, че са сред най-ревнивите представители в зодиака, трябва да ви покаже колко силно много да обичат. Скорпион търси партньор до себе си, който да има чувство за хумор и такъв, с когото да може да води интригуващи разговори по всякакви теми

Стрелец

Тяхната независимост често остава неразбрана и те просто не могат да изживеят любовта според общоприетите норми. Стрелец предпочита да бъде сам, отколкото да го поставят в "златна клетка". Разбирането им за любовта е по-скоро според "модерните представи" за отворена връзка и винаги си оставят вратичка, през която да избягат, когато нещата станат твърде сериозни. Търсят партньор, с когото заедно да покорят света!

Козирог

Козирог не обича да показва уязвимост и трудно ще го видите да изразява любовта си открито. За да го направят, те трябва да са напълно убедени, че това е човека и могат да му имат доверие. В противен случай няма да поемат риска да разкрият слабите си страни. С тях любовта ще бъде като по филмите - вечеря на свещи; романтична разходка и посещение на музеи или фестивали.

Разберете как мъжете показват любовта си според зодията?

Водолей

За тях любовта неизменно е свързана с разбиране. Очакват от партньора им да вникне в дълбоко в душата им и да разбере из основи аспектите на личността им. Желанието им е да могат заедно да учат нови неща всеки ден и си представят любовта като пъзел, който да разгадават до края на дните си.

Риби

За Риби любовта е смесица от всички романтични книги, които са прочели през живота си. Мечтаят си за принца на бял кон, с който да осъществят фантазиите си. Представителите на тази зодия са чувствителни личности, които имат силна интуиция и имат нужда от любов, която да ги зарежда с енергия и да бъде двигателна сила в ежедневието им. Трудно намират вътрешен мир, ако нямат партньор до себе си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Изпратена по погрешка: Котка пропътува хиляди километри с куриерска фирма (СНИМКА)

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com