Какво правят в секса зодиите - част 2

7524
Какво правят в секса зодиите - част 2
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един човек има навици. Те му помагат да живее живота си точно така, както иска. Сексуалните навици, също са важни и различни за всеки. Те пък правят секса едно забавно преживяване, на което всички се наслаждават. Хората са изключително различни, но навиците им според зодиакалния знак си проличават веднага. Опознавайки някого, веднага можете да разберете каква зодия е само, ако знаете какви са навиците му. Някои го обичат бързо, други грубо. А трети си падат по класическия страстен секс с много целувки и свещи наоколо. И, ако се чудите от къде идва всичко това, отговорът е само един: от зодията. Ето какво предпочитат различните зодии стане ли въпрос за секс.

Лъв

Какво правят в секса зодиите

Всеки един човек има навици. Те му помагат да живее живота си точно така, както иска. Сексуалните навици, също са важни и различни за в...

Лъва е изключително страстен. Какво друго може да се очаква от краля на животните? Авантюристичният им характер е ненадминат. Не можете да си представите, колко различно и странно може да ви задоволи. Във всеки един момент би измислил какво ли не. Ако искате да правите секс, който да остане завинаги в съзнанието ви то с представител на зодия Лъв ще постигнете желаното. Той ще се постарае да постигнете това.

Дева

Девата е страшно прикрита. Изглежда невинна и сякаш девствена, а всъщност няма нищо подобно. Девите са сексманиаци и, ако успеете да спечелите доверието и вниманието и, няма да ви остави за секунда. Сексуалната и енергия прелива, а тя има сили да я изразходва до край. Ако обичате изненадите, Девата може да ви угоди.

Везни

3-те зодии, които са истински мъжемелачки

Точно тези дами не са нито най-послушните, нито най-верните жени! Те правят каквото си поискат и могат да въртят всеки мъж на малкия си...

Везните са ценители. Те изпипват обстановката докрай. Харесват секс приключенията. Търсят да са в хармония с партньора и обичат романтиката, обръщат внимание на бельото, светлините и т.н. Не е изключено да правите секс с Везни и да гледате порно. Склонни са да експериментират и търсят точно такъв партньор.

Скорпион

Стане ли дума за секс,Скорпиона е винаги готов. Те са най-сексуалните натури в зодиака. Ако желаете да изпитате страстта и удоволствието до краен предел, те ще ви помогнат за това. Ако търсите връзка със Скорпион, значи не сте на правилното място, защото те предпочитат секса пред обвързването. Ще ви донесат несравними сексуални усещания, стига да не искате да имате връзка с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Колко време трябва, за да втаса козунака?
Колко време трябва, за да втаса козунака?

Тестото за козунаци обикновено втасва три пъти и се меси дълго, внимателно и съсредоточено. Оставете тестото на топло място за 1,5-2 часа да втасва. Температура...