Какво разкрива за вас разхвърляният дом?

11302
Какво разкрива за вас разхвърляният дом?
Снимка: iStock/Guliver

Къде във вашия дом са складирани онези неща, от които наистина е трябвало да се отървете? Кое място в дома ви винаги е разхвърляно и претрупано? Вашият отговор може да разкрие нещо за вашата личност. Поне това казва книгата „Какво се опитва да ти каже твоята бъркотия“ от автора Кери Ричардсън.

Може би сте носталгични, избягвате трудни неща или просто сте човек, който обича да отлага? По-долу изброяваме пет от местата, където често се събират много неща и какво могат да разкажат те за вашата личност.

Ако имате 4 или повече от тези черти, вие сте от най-редкия тип личности

Типът личност, който днес се нарича INFJ, е смятан от Карл Юнг за най-забележителния и най-рядък. Как означава абревиатурата INFJ? Про...

1. Гардероб

Гардеробът пълен ли е до ръба, въпреки че използвате само част от дрехите? Тогава може би носталгичната ви страна е тази, която ви спира. Независимо дали става дума за блуза или чифт дънки, които ви напомнят за специален момент от живота или как сте изглеждали преди, не ги изхвърляте, защото не искате да се откажете от усещането, което сте имали тогава – а не от самата дреха.

Изберете дрехи, които не сте използвали повече от половин година и помислете защо са ви останали и наистина ли може да ви потрябват някога. Харесвате ли още самата дреха? Ако не, време е да я зарежете и да продължите напред.

2. Работната маса

Ако работната ви маса е претрупана с купчини хартия и други неща, вероятно сте човек, който отлага трудните неща. Хванете купчините неща и хартията, наредете ги и след като имате подредена работна маса - не позволявайте на боклука да се натрупва отново на нея. Изхвърлете веднага нещата, от които не се нуждаете, подредете важните си документи и оставете пред себе си само нещата, които наистина ви трябват ежедневно. Всичко останало е излишно!

Какви тайни разкрива нюансът на червилото за вашата личност

Много дами избират нюанса на червилото си според сезона, въпреки че понякога се налага отклпнение, ако тоалетът го изисква. Но според ...

3. Колата

Ако колата ви е разхвърляна, Кери Ричардсън казва, че това е знак, че се чувствате претоварени и че сте податливи на чуждо мнение. Вероятно позволявате на хората около вас да се намесват във всички аспекти на живота ви.

4. Гаражът

Джаджи и препълнени рафтове в гаража показват, че избягвате нещата и нямате достатъчно енергия, за да се справите с трудните задачи. Когато нещата са натрупани в това помещение, може да ви се струва, че те не ви пречат, но реално ще продължават да ви пречат, докато не свършите каквото трябва и ненужните неща не бъдат изчистени.

5. Таванът

Как се променя личността с възрастта

Господин президент, искам да повдигна един въпрос, който според мен съществува от две или три седмици и да го представя конкретно по от...

Ако нещата ви се натрупват на тавана и сте го превърнали в „складово помещение“, вероятно изпитвате вина, когато мислите да се отървете от неща, независимо дали са семейни реликви, или пък такива, които не сте използвали от няколко години. Емоциите ви вероятно са ви попречили да изчистите нещата, въпреки че нито ги харесвате, нито ги използвате, нито дори някога биха могли да ви помогнат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла
Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Раздялата никога не е лесна, но не е задължително да е краят на света. Независимо дали вие сте инициирали края на отношенията или сте от другата страна,...