Какво трябва да предприемете, ако намерите чужди изгубени пари

9556
Какво трябва да предприемете, ако намерите чужди изгубени пари
Снимка: https://pixabay.com

Парите също имат силна енергия, а поверията, свързани с тях, са изключително много. Някои хора са на мнение, че намерените на пътя пари носят нещастие на този, който ги е открил, но ние днес ще преборим това твърдение. Има някои правила, които да се спазят при откриването на изгубени пари, за да не си навлечете лош късмет и да се възползвате от откритите средства. Нека видим кои са те:

Като за начало, откриете ли пари на улицата или на друго място, но те не ви принадлежат, никога не ги прибирайте веднага в портфейла си. Първо ги сложете в чантичка или в джоба, приберете ги вкъщи и ги избършете с влажна кърпичка. След това ги поставете на масата под покривката – с лице нагоре. Не ги харчете в никакъв случай. Така ще привлечете повече материални блага към дома си и ще увеличите късмета си.
Ако намерите например пръстен, не бива да го носите. Вместо това, за просперитет и късмет, първо го измийте под течаща вода, а след това го сложете на верижка или конец. Окачете го близо до прозорец или врата, за да остане щастието, хармонията и положителната енергия в дома си.

Как да подобрим познанията си за инвестиране и печелене на пари?

За много хора светът на инвестициите изглежда прекалено лесен. Те си представят как с 1000 лева ще направят десетки, дори стотици хиляд...

Ако по пътя си забележите перо от прица, не го подминавайте. То символизира късмет и изобилие. Приберете го и го носете със себе си, за да ви носи благополучие. Може да го поставите в портфейла или чантата си.
Има някои поверия, свързани и с уличните животни и по-конкретно – котките. Ако видите бездомно малко коте, което не спира да ви преследва и да се мотае в краката ви – вземете го вкъщи. То ще ви донесе енергия, която предпазва от злини и неприятности. Ако пък котката е вече стара и голяма – достатъчно е да и дадете храна, но без да я преследвате – ако тя ви даде знак и се приближи, действайте.

Много от хората споделят личните си истории, свързани със загубени и открити средства. Нашият съвет е да не ги харчите, а да ги оставите за късмет в дома си, сами ще установите, че наистина вашият късмет ви сполита все по-често. Възможно е да се появят печалби от лотарията например, както и по-големи успехи в професионален план, които ще ви донесат повече доходи. Разбира се, ако сумата е твърде голяма, на първо място се постарайте да откриете собственика й – добрите дела не се забравят и отново съдбата ще ви се отблагодари за тази истински човечна постъпка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Преди да сложите олиото за пържени картофи, сложете това в тигана

Какво се случва с очите ви след 3 часа гледане в екран?

Грешки, които хората правят в живота си и са нещастни

Кога мъжете се връщат при бившите си

6 начина да накарате парфюма си да ухае през целия ден

Имате ли това в кухнята си - тези неща привличат пари

Могат ли лютите чушки да са полезни за организма ни

Чесънът като чудо на природата: Неочакваните ползи за здравето

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com