Какъв десерт си според зодията?

10230
Какъв десерт си според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Сайтът thetalko.com е направил интересно сравнение между различните зодии и типове десерти. Ние с удоволствие ви го представяме. Гарантираме, че ще ви се дояде нещо сладко, след като я прочетете!

Водолей - Брауни

Хората Водолей са прости и лесни за удоволствие, що се отнася до храната. За десерт те биха се радвали да подарят няколко парчета брауни. Хората, родени под този знак, често ще намират повече удоволствие в момента, който споделят със семейството и приятелите си, отколкото със самата храна.

Риби – Трюфел от лимон и боровинки

Хората, родени под знака на Риби, са с голямо въображение и обичат неща, пълни с цветове. Трюфел от лимони и боровинки звучи перфектно за тях, защото се отличава с фантастично количество цветове и освен това е вкусно. 

Овен - Покрит с шоколадово фъстъчено масло и трюфели

Хората Овен са пълни с енергия и винаги имат нещо планирано по-нататък. Хората, родени под този знак, често няма да имат време да се насладят на десерт с всички, защото бързат за следващата среща. Така че най-доброто за тях е опцията „вземи и отиди“, като онези вкусни фъстъчено масло и трюфели, покрити с шоколад. 

Телец - Крем брюле

Телецът е знакът в зодиака, който винаги ще има време за десерт. Те обичат да ядат и имат изтънчен вкус и предпочитат класически ястия. Затова сервирането на крем брюле след вечеря може да е нещо, което те обичат. 

Близнаци - Карамелен мус от осолено масло

Близнаци е знакът на двойствеността. Когато хората ги питат за любимия им десерт, те често ще дават различни отговори всеки път. Но може да се почувстват заинтригувани, когато някой им сервира десерт, който съчетава различни вкусове, като солено и сладко. Има големи шансове карамелен мус от осолено масло да спечели сърцата им!

Рак - Шоколадова торта

Раците имат емоционална връзка с храната. Ако попитате любимия им десерт, те вероятно ще отговорят на шоколадовия сладкиш или бисквитките, които баба им е пекла. 

Лъв – Макарони

Хората, родени под знака на Лъв, обичат да бъдат под светлините на прожекторите и когато ядат нещо красиво, то ще бъде в техния Инстаграм. А какво по-красиво от кутия, пълна с нежни макарони? Те ще харесат вкуса и комбинацията от цветове.

Петте зодии, които са най-големи домошари по душа

Има хора, които просто обичат да стоят у дома и не виждат нищо лошо в това. Tова са петте зодии, които са най-големи домошари: Дева Н...

Дева - Шоколадова топка

Девите са перфекционисти по природа и те обръщат повече внимание на себе си от всеки друг знак в зодиака. Следователно презентацията има голямо значение, когато мислят за любимия си десерт. Те често обичат тази шоколадова топка, сервирана в изискани ресторанти, особено нейната огнена версия. 

Везни - Ягодов чийзкейк с шоколадова гарнитура

Везните са знак, който обича красивите неща и всичко красиво ще им хване окото. Този разкошен ягодов чийзкейк с шоколадово покритие звучи перфектно, тъй като е красив и идеална комбинация от ягоди и шоколад.

Скорпион - Паширани круши с къпини и бадемов сладолед

Топ 3 най-приятелските зодиакални знаци

Всички имаме щастието да сме заобиколени с добри приятели. Някои са ни по-доверени, а други са с нас само за компания "на маса" и знаем...

Тези хора Скорпион са секси и изтънчени и ще харесат десерта си, за да имат тази комбинация. Тези поширани круши с къпини и бадемов сладолед ще зарадват очите и стомаха им и ще отговорят на високите им изисквания за храна. 

Стрелец - Боло Де Роло

Тези хора Стрелци са авантюристични и обичат да пътуват. Така че, ако ги попитате за любимия им десерт някога, те вероятно ще измислят нещо екзотично, което той е открил, докато са били аборад и за което никога преди не сте чували. Например те може да хареса боло де роло, торта с малки слоеве, пълни със сладко от гуава, приготвено в една конкретна част на Бразилия. 

Козирог - Традиционен бананово-кремообразен пай

Козирозите са консервативни и не са отворени за нови неща. Те често предпочитат прости десерти и вкусове, с които са запознати. Традиционна бананова сметана може да им е достатъчна и те ще я харесат. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com