Какъв си според древен келтски хороскоп

52555
Какъв си според древен келтски хороскоп

Древните хороскопи имат своето различно значение и допълват нещата, които на практика не знаем за себе си. Мъдри и различни, те ни показват всичко онова, което сме - нещата, които не знам и потвърждават онези, за които винаги сме били сигурни.

Ето каква си поред древния хороскоп на келтите:

Защо мъжете зарязват жените според ЗОДИЯТА

Всеки от нас има своите ценности и неща, с които не може да се примири, ако те липсват във връзката му. Мъжете мислят по-различно от же...

24 Декември - 20 Януари: Елен – Горда и възхитителна!

Жената Елен има високи идеали и стремежи. Ако се каните да започнете нов проект или бизнес, веднага се обърнете към нея за помощ. Тя ще избистри максимално перспективите ви и няма да пропусне нито един детайл. На нея й е отредено на триумфира във всичко, с което се занимава. Защото, когато другите са останали без сили и са на път да се откажат, жената Елен още не е изпитала и грам умора.

Другото, с което се отличават тези дами, е гордата им осанка. Те будят нещо между респект и възхищение. И, разбира се – малко завист. Не е лесно на мъжете, които споделят живота им! Те трябва постоянно да са на ниво, за да не се загубят сред упоритостта, ума и постоянството на своите любими. Може би и това е причината много от тях да бягат веднага, след като са разбрали с колко силна жена си имат работа.

21 Януари – 17 Февруари: Котка – Остроумна и със светкавична мисъл!

Остроумие и светкавична мисъл – това описва съществото на жената котка. Ако на останалите жени са нужни няколко минути, за да осмислят дадена сложна ситуация, тя вече го е направила за секунди. За това и помага и силно развитото шесто чувство, което притежава.

На пръв поглед тези жени са точно като послушните котета – кротки и гальовни. Но не бива да се подлъгвате! И най-малката провокация ще ги накара да избягат от вас или по-лошото – да ви издерат очите. Те често ходят по ръба, но това ги привлича. Защото знаят, че са ловки и умеят да се измъкват. И въпреки опасната си понякога избухливост, трябва да знаете, че в душата им  има предимно добри намерения.

18 Февруари – 17 Март: Змия – Изкусителна и убедителна!

Тези жени са... разбери всичко за това каква жена си според келтския хороскоп ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com