Когато е за предпочитане да си необвързан

5544
Когато е за предпочитане да си необвързан
Снимка: iStock/Guliver

Оказва се, че като сте необвързани, имате много по-лесен живот от приятелите си във връзка. Не вярвате? Вижте топ причините, защо е по-добре да сте необвързани. Няма да отречете, че е така!

1. Когато сте необвързани, имате по-големи възможности да се запознаете с нови хора. От една страна, имате време да ходите на срещи, от друга – никой няма да ви вини за това. Освен това не е нужно да обяснявате присъствието си в социалните мрежи на никого. Може би ще опознаете някой, с когото ще изградите връзка, но можете и просто да разширите кръга си от приятели.

2. Противно на общоприетото схващане, необвързаните изобщо не са самотни. Напротив - имат много по-добър контакт с приятели и познати отколкото тези, които са във връзки. Повечето необвързани имат време да се погрижат за приятелствата си - поддържат ежедневен контакт с близките си и се виждат често. Освен това необвързаните поддържат контакти със семействата си много по-често от хората във връзки.

15 знака, че трябва да дадеш свобода на парньора си

Продължителността на връзката ви понякога не е от значение, за да поиска партньорът ви време, за да преосмили взаимоотношенията ви. Не ...

3. Искате ли да практикувате редовно йога, да опитате да се катерите или искате да вземете курсове, за да подобрите уменията си? Няма проблем, когато сте сами. След работа имате много време и само вие решавате как да го прекарате. Можете да продължите напред и да опитате нови неща или да се посветите на страстите си и да ги развиете. 

4. Лягате си когато пожелаете, никой не ви буди с хъркане през нощта, а цялото пространство на леглото е само за вас. Завивката също!

5. Приятелите ви предлагат пътуване до спа центъра този уикенд? Приятели искат да ви заведат на почивка на пътешествие из Европа? Можете да вземете решение, без да се консултирате с някой друг. Вашите планове са само ваши – не е нужно да ги прокарвате и да се молите за одобрение за тях. Прави каквото искаш!

6. В отношенията рано или късно винаги има конфликти, които ще бъдат източник на стрес. Разбира се, животът като цяло е стресиращ - но ако сте необвързани, все още можете да имате повече спокойствие.

10 типа хора, които са обречени да живеят сами

Според проучване на Gallup 60% от Y поколението /родени от началото на 80-те до 2000 г/ живеят сами. Ето 10 типа хора, които трудно на...

7. Грижите ли се за професионалното развитие? Кариерата е важна за вас и няма да се задоволите с една позиция, но искате да продължите да се изкачвате? Като "сингъл" имате по-голям шанс за това. Можете също така лесно да си позволите позиция, която изисква чести делегации от вас - в края на краищата никой няма да очаква от вас да се занимавате повече с домашните въпроси.

8. Не харчите парите си за важни дати, подаръци за годишнини или коледни подаръци за вашите свекъри. Вие също решавате какво да купите за дома си и с какво да напълните хладилника, вместо да търпите капризите на партньора си, които не разбирате и които могат да струват много. Не е нужно да се консултирате с никого за големи разходи или дори да поискате съгласието му. Искаш - купуваш.

Ето това е... да си необвързан и да правиш каквото си поискаш!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com