Когато намерите ТАКИВА неща на пътя, не е просто късмет, а съдбовен знак

17512
Когато намерите ТАКИВА неща на пътя, не е просто късмет, а съдбовен знак
Снимка: Tumisu / Pixabay

На всички ни се е случвало поне веднъж в живота да открием някакъв предмет на улицата – най-малкото това може да е стотинка, а в някои случаи дори цели портфейли. Но суеверията не са еднозначни, едни смятат това за късмет, а други не са чак така оптимистично настроени. Някои предмети са с отрицателна енергия и е по-добре да ги подминем, докато за други езотериците съветват да ги вземем като знак от съдбата. Нека видим кои са предметите, които ще ни донесат късмет, ако ги намерим на пътя.

Гвоздей

Ръждясалият гвозей, намерен на улицата, със сигурност ще ви донесе късмет за в бъдеще. Приберете го някъде в дома си и енергията му  ще ви пази от неприятности.

Перо от птица

В зависимост от това какъв цвят и дори вид е перото, символиката е различна. Но винаги предвещава късмет в един или друг аспект. Белите птичи пера например ще ви донесат късмет в любовта, а тъмните – успехи в професионален и финансов план.

Продупчени камъни

Такива можем да открием най-вече край морето и са много подходящи за направата на талисмани. Но не става въпрос за камъни с големи дупки обаче, късметът ще е с вас, ако дупчицата на камъка е малка. В другия случай може да оставите камъка там, откъдето сте го взели. Ако е гладък, късметът ви ще е още по-гарантиран.

Портмоне

Намерените пари, в това число и тези от портфейлите, невинаги ни обещават късмет и благополучие, понякога дори действат на обратния принцип.В такъв случай е най-добре да потърсите собственика, а ако след всичките ви опити тази задача се окаже неуспешна, явно късметът наистина си е за вас. Но не можем да гарантираме, че лесните пари ще са ви от полза и няма да ви навлекат неприятности.

Пръстен

Кои ще бъдат нашите КЪСМЕТЛИЙСКИ цветове през 2022 година

Съвсем близо сме до новата 2022 година, която е годината на Водния тигър. Както всяка година, и на прага на тази ще определим кои са на...

Златният пръстен ще донесе късмет на хора, които са във връзка или обмислят предложение за брак. Но пък за вече семейните намереният пръстен ще донесе разправии и дори раздяла. Като за начало, отново казваме да се опитате да откриете собственика на подобен тип „находки“.

Копче

Копчето ще ви донесе късмет със сигурност, суеверията, свързани с намерено копче, са известни още от миналото и то е много почитано. Очаквайте добри новини след намирането му, както и може да обърнете внимание на броя дупки – колкото повече дупки има, толкова по-силен ще бъде късметът ви. Ако искате енергията на копчето да е с вас, може да завържете с възли червен конец към копчето и да го пришиете към най-често носената от вас дреха или яке.

Часовник

Намереният часовник символизира делата, които още не сте завършили и той отброява времето за изпълняването им. Ако стрелката се движи по-бързо, то времето за завършване на задачите изтича скоро. А ако съумеете да изпълните всичко, ви очаква щастливо бъдеще и осъществяване на целите. Часовникът също символизира скорошни положителни промени в живота ви.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com