Кои жени според зодията не са застрашени да останат сами в напреднала възраст

19140
Кои жени според зодията не са застрашени да останат сами в напреднала възраст
Снимка: iStock

За някои хора се предвижда да останат без партньор, докато други винаги ще бъдат заобиколени от любов, грижа и внимание. Астролозите са уверяват, че знакът на зодиака влияе за това. И така, коя жена никога няма да бъде самотна на стари години, разберете дали вашата зодия е сред тях:

Рак

Раците не са склонни да рискуват, дори на младини ще предпочетат вечер у дома, пред шумно парти. Това не се променя с годините, когато вместо да се поинтересуват от обучение и кариера, те най-често избират здравото рамо и семейното огнище. Те създават отлични гнезда и стават прекрасни майки, съпруги и баби, а желанието им да бъдат винаги домошари се превръща в лепилото, което свързва близките им. Интересът им най-често се предизвиква от мъже зодия Телец или Скорпион.

Дамите от тези 3 зодии влудяват господата

Тъй като зодиите предопределят до голяма степен характера, недостатъците и положителните черти, слабостите, страховете, уменията, не е ...

Овен

Те са уверени в себе си и винаги знаят, какво искат. Това се отнася, както за избора на работа и хоби, така и за отношенията им с подходящия мъж. Няма да пропуснат своето, ако идеалният бъдещ съпруг, а най-често това са представители от зодия Лъв или Дева, е наблизо. Иска или не, пътят към олтара вече е постлан от упоритостта на Овена.

Везни

Тези жени обикновено са популярни сред мъжете, така че имат право на избор. Ако в младостта им няма подходяща двойка наблизо, то до 40-годишна възраст винаги намират мъж за себе си. Такъв избират до самия край на живота си. Ако това са Дева и Водолей, тогава е особено добре за тях, защото именно те са склонни да боготворят жените Везни.

4 зодии сред жените, които обичат да държат мъжете под чехъл

Астролозите смятат, че представителите на тези четири зодии много обичат да контролират мъжете. 4 зодии сред жените, които обичат да д...

Телец

Има такива, които се срещат, има и такива, за които се женят, често казват мъжете. Телецът е само един от последните, а естественият им чар и привлекателност правят всичко за тях. Те не трябва да се опитват да слизат по пътеката, но също така ще оценят избраника си за това колко много ги е търсил. На стари години те са все още заедно, около децата и внуците си, а любовта им е силна, както на младини. Скорпионите и Раците са особено добри за ролята на спътник за Телец.

Лъв

Самоуверена и знаеща какво иска - това е истинската лъвица. Тя хваща окото, привлича вниманието, но избира само този, който й подхожда във всички отношения. Овните и Скорпионите са особено добри за тях. Жените Лъвовете ще направят всичко, за да ги хванат и държат около себе си на близо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com