Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-привлекателните черти във всяка зодия?

21 декември 2021, 12:45 часа

Овен

Овенът има вътрешна сила и самоувереност, които се трансформират в топлина и отдаване най-вече в спалнята, а това ги прави много привлекателни.

Телец

Телците са уверени и притежават тиха сила, които привличат другите и ги правят център на вниманието навсякъде. Не е изненада, че Телците се обграждат с ухажори без да полагат абсолютно никакви усилия.

Вижте как зодиите ще прекарат Коледа

Близнаци

Близнаците обичат да се правят на недостъпни, карайки другите да полагат усилия, за да ги спечелят. Играта на „котка и мишка“ се харесва на представителите на тази зодия, а това от своя страна винаги поражда интерес в отстрещната страна.

Рак

Раците са безгрижни и със свободолюбив дух, което е особено секси за другите. Интересното при хората с тази зодия обаче е, че в един момент могат да бъдат хладни, а в другия – приятно спонтанни, което действа като магнит за хората около тях.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обичат интимността и отношенията, които са емоционално заредени и специални, а скучните хора просто не са по вкуса на Лъва.

Дева

Девите имат диво въображение, макар да изглеждат срамежливи и праволинейни и притежават потенциала да разгърнат много идеи и интимни мисли, ако някой бъде допуснат по-близо, за да ги опознае.

Везни

Те печелят другите най-вече със своя чар и тяхната най-секси черта е съблазнителният и примамлив начин, по който говорят

Скорпион

Най-секси качеството на един Скорпион е неговата мистериозна личност, която кара другите да искат още и още, както и тяхната дивотия и любов към приключенията.

Стрелец

Стрелците са привлекателни, защото носят в себе си енергия и желание да опитват нови неща, а това ги прави много интересни за другите.

Козирог

Хората със зодия Козирог са най-практичните от зодиака и тяхната сериозно действа като магнит за останалите.

Зодиите, които имат пророчески способности

Водолей

Хората със зодия Водолей имат любопитен ум, който ги прави особено интригуващи личности за другите, които искат да им разберат мислите.

Риби

Забавната и креативна природа на Рибите определено привлича останалите и това че умеят да се адаптират към всяка ситуация, впечатлява другите.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес